Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Masabaşı Kebapçısı Olmadı Masabaşı Olmadı

02 Ağustos 2024 17:07

Olmadı Masabaşı Olmadı
Arkadaşlarla zaman zaman gittiğimiz bir mekandır masabaşı restoran'ın Mithatpaşa Şubesi. Hizmet kalitesi, ürün lezzetleri, özenli servis ve fiyatlar açısından iyi bir yerdi (r). Taki 2 akşam önce gördüğümüz garip muameleye kadar. İkramlar konusunda cömert, servis konusunda güler yüzlü olarak bildiğimiz dostlarımıza ve arkadaşlarımıza tavsiye ettiğimiz, tavsiye etmekle kalmayıp misafir ettiğimiz bir mekandı (r). Ancak 2 akşam önce akşam saatlerinde girişte üstü açık kısımda gördüğümüz muamele bizde bir parça üzüntü yarattı. Garson beyin umursamaz tavrı, her zaman yemek sonrası getirdikleri kahveyi bile getirmemekte ısrarlarıyla birlikte getirmiş olduğumuz misafir arkadaşımıza karşı gördüğümüz muamele o kadar övdüğümüz mekanla aramızda bir soğukluk yarattı. Umarım bu mesajı gören bir yetkili bizimle temas kurar ve bize maruz kaldığımız bu soğuk tavırlar konusunda bir açıklama yapar. Yoksa bizim için Masabaşı Mithatpaşa defteri kapandı. Daha önce Tunalı'daki şube hakkında yaşadığımız olumsuz deneyimi de bu platformdan paylaşmıştık, Bu durumu Mithatpaşa'daki arkadaşlara da ilettiğimizde restoranların isimleri aynı fakat patronları farklı demişlerdi. Kendileri bilirler X kuşağının bir mensubu olarak müşteri sadakatimiz istatistiklerle sabittir. Bakalım arayan soran olacak mı?

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 01:13
Masabaşı Kebapçısı Yanlış Tutumu Ve Saygısızlığı
Masabaşı Kebapçısı Yanlış Tutumu Ve Saygısızlığı
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Masabaşı Kebapçısı Masabaşı Restoranda Kusurlu Yemek Servisi, Sağlık İçin Tehdit!

29 Ocak 2024 17:16
Erdem sonuçtan memnun değil