Martı Tag Amacın Ne? Bilgi Ve Belgeleri Neden Aldın? Şeffaf Ol.

2012 model Citroen Nemo bir aracım var. Martı Tag denen firmaya gittim, kaydoldum. Tüm belgelerimi istisnasız istediler ve aldılar. Eksiksiz tüm belgelerimi aldıktan sonra bir gün geçti ve hiçbir şey demeden, 'Başvurunuz reddedildi' dediler. Bu firmalar bilgi ve belgelerimizi mi kötüye kullanıyor, amaçları ne? Eğer başvurumuz kabul edilmeyecekse en başında şu şu şartlar deyin, biz de saatlerce belgelerimizi sunmayalım!

1 Destek
26 Temmuz 2024 10:59

Martı tagdan aradığını iddia eden bir 0850li numara aradı. Malum 0850li numaralar son dönemde dolandırıcıların kullandığı numara olduğundan beni de sık sık aradıklarından "kimsin numaramı nereden buldun niye arıyorsun" şeklinde sert üslupla açtım. Sonrasında müşteri hizmetleri bağlandı. Üslubuna dikkat et yoksa seni uygulamaya almam falan dedi. Birincisi öncelikle "kim aradığını gösteren numara öğrenme uygulamalarında" dolandırıcı etiketi vardı ve ben bu etiketi görünce kim aradığını bilmeden sert davrandım ikincisi de öyle bu hizmeti alma veya verme olayını tek elinize alamazsınız. Ben uygulamanızda birçok kez bedava yolculuk yapma hakkım olmasına rağmen ücretini ödeyerek, uygulamaya katkı sağladım. Öncelikle numaranızı düzeltirseniz biz de suphelenmeyiz. Bizi günde kaç tane dolandırma firması arıyor haberiniz var mı?

26 Temmuz 2024 11:11

Tamam numarayı şimdi doğrulattım martı tağa aitmiş. Öncesinde martidan arıyorum deseler ya. Sabit 444lu bir numaraları olsa iyi olurdu. Aracım çekilmiş trafikçilere sinirliydim, zırt pırt her dakika da 0850li numara arıyor

22 Ekim 2024 13:42 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Başvuru Reddi Ve Müşteri Hizmetlerinden Geri Dönüş Alamama Sorunu

"İlgimiz için teşekkürler"

Martı Tag Başvurumun Gerekçesiz Reddi Ve İletişim Eksikliği

Martı Tag Sürücü sistemine Ford Fiesta aracımla Bursa’da kayıt olmak için 12 Eylül sabahı başvuru yaptım. Gerekli olan e...

1 Yorum

Martı Bir SorunlaKarşılaştık Hatası

Martı İptal Olmuyor, Uygulamadan Kamera Açılmıyor, Sürüş Bitirilmiyor

Martı İptalOlmuyor, Uygulamadan Kamera Açılmıyor, Sürüş Bitirilmiyor

Ahmet
Martı Hatalı Taksi Çağırısı Üzerine Küfür Edildi!

Martı HatalıTaksi Çağırısı Üzerine Küfür Edildi!

Han

Öne ÇıkanKonular