Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 07:11

Mariobet, ana paramla 50 bin TL ile yaptığım 3.500.000 TL'lik kazancı vermiyor. 100 bin TL'lik spin alıp 3.5 milyon TL yaptığım ücreti bakiyemden sildi ve 'Maksimum 250 bin TL kazanç elde edebilirdiniz' dedi. Ben zaten 400 bin TL'lik spin alıp ödeme yapmamışken bana '150 bin TL maksimum kazanç sağlayabilirsiniz' diyor. Ben neden paramı riske atıp 150 bin TL için 400 bin TL harcadım? Hiçbir yerde bu bilgi yazmıyor. 3 yıldır oynadığım siteden her defasında farklı bahaneler üretiliyor. Bu siteye artık paranızı yatırmayın, boş yere umutlanmayın, ödeme yapmıyor. Benim paramı yatırana kadar her yerde paylaşım yapacağım. Gidin paranızı çöpe atın, bu siteye yatırmaktan daha güvenilir siteler var. Yazık, günah; 2-3 yılda 3 milyon TL para verdim. Benimle ilgilenmeyen, umursamaz bir site olan ve sözde 20 yıllık geçmişi olan bu site, 150 bin TL'nin hesabını yapıyor. 1 hafta oldu, ne mesaja dönüş yapan var ne de başka bir şeyle ilgilenen. Bu siteden 1 TL bile alamazsınız.

14 Mart 2024 11:42 (Şikayetten 12 gün sonra)

Caner
Caner

Kral aynı şeyi bana da yaptılar. Sen paranı geri alabildin mi?

Alamadım kardeşim hayır.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 00:43
Mariobet'te Yaşadığım Çekim Problemleri Ve Haksız Uygulamalar
Oktay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Ağustos 2024 13:31
"İlginiz için teşekkür ederim sorun çözüldü"
Mariobet Kayıp Bonus İşlemi

24 Eylül 2025 13:46