Başarısız Burun Estetiği Deneyimi

Dahan
28 Ekim 2024 23:5112.889

Dr. KBB C**** Ç*****'te burun estetiği oldum. Manisa Şehir Hastanesi'nde burnumu kısa, delikleri asimetrik ve yüzüme yakışmayan kötü bir burun yaptı. Eski halimden daha kötü bir burun oldu. Benimle birlikte bir arkadaşım da oldu. Onun da burnunu önden kıkırdağı yokmuş gibi yaptı. Çok kötü bir hal aldı. Düzelecek dedi, 10 ay oldu, daha kötü oldu.

4 Kasım 2024 17:15

Dr. KBB c*** beye burun estetiği oldum Manisa şehir hastanesinde tavsiye etmiyorum doktora benim psikolojim bozuldu hatasınıda kabul etmiyor bilinçlendirmek istedim

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Başarısız Rinoplasti Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Sosyal Zorluklar

Ilgın
30 Aralık 2024 19:0321.570

Bilkent Şehir Hastanesi KBB bolumu **** bey hem nefes alamadığım için hem şekil bozukluğundan dolayı kapalı rinoplasti a...

1 Destek6 Yorum

Bursa Şehir Hastanesi İlgisiz Doktor

Ayşe
19 Eylül 2023 19:256.358

KBB dr. ****** sert mizaçlı ve ilgisiz. Ameliyat için gün almaya gittiğimde bana 'yarın ameliyatın var' dedi. Şoke oldum...

Manisa Şehir Hastanesi Sabah Kahvaltısında Küflü Salatalık

Manisa ŞehirHastanesi Sabah Kahvaltısında Küflü Salatalık

Arya
Manisa Şehir Hastanesi Kolonoskopi Endoskopi Randevulu Hastalar Saatlerce Sırada Bekliyor!

Manisa ŞehirHastanesi Kolonoskopi Endoskopi Randevulu Hastalar Saatlerce Sırada Bekliyor!

Melike
Manisa Şehir Hastanesi Müfettiş Denetimi Lazım