13 Ekim 2024 19:59

31 Temmuz 2024 tarihinde Tandoğan'da bulunan Ankara Magnet Hastanesi'nde çalışan Dr. *** ***'e botoks ve dudak dolgusu yaptırdım. Dolguyu yaparken asla uyuşturmadı ve bana korkunç bir acı çektirdi. Hastaneden çıktığımda ise dudağım inanılmaz derecede şişti. Akşama doğru şişlik daha da korkunç bir hal aldı. Şişliğin tamamen geçmesi 10 gün sürdü. Şişlik inince de dudağımda dolgudan eser yoktu. Dolgu maddesini rastgele sıktığı için şekil verilmedi ve dolgu yaptırdığım bile belli değildi. Kontrole gittiğimde biraz daha eklemelerini istedim. Ancak doktor bey, biraz daha eklemek yerine üst dudağıma tam bir tüp dolgu sıktı ve dudağım yine korkunç derecede şişti. Şişlik bu sefer patlayacak dereceye geldi. Yanlış uygulama yöntemi yüzünden korkunç hale geldim. Şişliğin inmesi yine 10 günü buldu. Bu sefer dudağım inanılmaz çirkin, orantısız, bir tarafında çok dolgu var, bir tarafında az, yamuk yumuk asimetrik bir şekildeydi ve ciddi topaklanmalar da vardı. Bir tam tüpü üst dudağıma rastgele sıktığı için alt dudağım küçücük, üst dudağım kocaman oldu. Gittim, eritmesini istedim ama hâlâ ödem olduğunu söyledi ve eritmedi, biraz daha beklememi istediler. Ben dayanamayıp tekrar randevu istediğimde ise yalandan tatildeyiz 10 gün diye beni 10 gün o halde beklettiler. Sonunda dolgumu erittiler ama yine de hâlâ tamamen erimedi. Botoxuma gelince, bir gözüm büyük, bir gözüm küçük şu an. Nasıl botoks yaptı bilmiyorum ama şu an korkunç durumdayım. Fatura kesmiyorlar, kayıt almıyorlar. Tamamen el altından işlem yapıyorlar ve buna da Magnet Hastanesi izin veriyor. Hem Magnet Hastanesi'nden hem de Dr. *** ***'den şikayetçiyim. Beni sağlığımdan ettiler, hem fiziki hem psikolojik. Dudağımın görsellerini paylaşıyorum. Ha, bir de doktor beye dolgumun asimetrik ve çirkin olduğunu söylediğimde beni azarladı, sonradan bir daha ekletirsen olacağı bu diye. Sen teknik bilmiyorsan yapamıyorsan, biraz daha ekler misiniz diyen hastana kasten bir tüp dolgu sıkarsan olacağı bu. Sen işini iyi yapma, sonra da hastanı azarla. Sanki ilk defa dolgu yaptırdık ve hiçbir şey bilmiyormuşum gibi benimle dalga geçtiler.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 16:31
Magnet Hastanesi İnsan Sağlığı İle Oynuyor
Akkız sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 15:02

Ankara Magnet Hastanesi MR Cihazı Kalitesizliği Ve Açılmayan CD Leri