Fatma sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 16:31

Ankara Tandoğan Magnet Hastanesi'nde 01.08.2024-03.08.2024 tarihlerinde özel sağlık sigortamla giriş yaparak kardiyoloji bölümünden randevu aldım. Doktorum bana efor, Holter, EKG ve BT anjiyo isteminde bulundu. En son Holter takıldı ve 24 saat sonra gelmem istendi. Ertesi gün hastaneye gittim, Y****** hemşire hanım Holterimi çıkardı. Yarım saat sonra gelin, sonuçlarınızı teslim edelim dedi. Yarım saat sonra gittiğimde hiçbir hemşire yoktu, doktorun odasına alınmadım. Raporlama sistemimizde sorun var denildi. Sorumlu bayan Arzum hanım şu an alamayacaklarını iletti fakat benim durumumun kritik olduğunu, bayıldığımı, taşikardi olduğumu, kalbimin düzensiz çalıştığını iletirken doktor E**** bey beni gördü ve hastamı almam lazım dedi. Onun durumu farklı diyerek beni odasına aldı ama ne yazık ki sonuçlarıma ulaşamadım. Arzum hanım, siz şu an gidin biz size ulaştıralım, sizi arayalım diyerek beni çıkardı. Numaramı aldı. Ben özel sağlık sigortamla gittiğim hastanede 1 sene içinde kullanmam gereken 5 hakkımı kullandım ama hiçbir sonuca ulaşmadı ve şu an hastalığım ne boyutta bana bilgi veren yok. Olayın ardından orada yaşadığım stresten dolayı tekrar bayıldım. Üzerinden 2 hafta geçti. 03.08.2024 sonuçlarımı almam gerekirken ben hala beklemedeyim. O gün doktor ile hastane yollarını ayırmış ve ben paramla girdiğim hastaneden hiçbir sonuç alamadan zorla çıkarıldım. Bu da yetmezmiş gibi sonuçlarım değerlendirilemedi, ilaç tedavisine başlamam gerekiyordu ama hastanede sadece hemşire Y****** bana ulaşıp daha doktor alınmadı diye bilgi verdi. Kağıtlarımı alabileceğimi iletti ama ben neden yaptırdığım işlemi tekrar uğraşayım? Hastaneden maddi manevi şikayetçiyim. Sağlığımla oynanıyor, insan sağlığı bu kadar hafife alınmamalı. Hasta sağlığını düşünmeyen bu hastaneden sonuna kadar şikayetçiyim. Not: 05.08.2024 tarihinde gitmediğim halde işlem yapılmış görünüyor.

Ankara Tandoğan Magnet Hastanesi Şikayet

26 Ağustos 2024 14:38

Hastane EEG Odasında Gürültü Ve Uygunsuz Ortam Şikayeti

25 Ekim 2025 11:17
Hastane EEG Odasında Gürültü Ve Uygunsuz Ortam Şikayeti
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Magnet Tıp Merkezi Tandoğan/Ankara

28 Kasım 2023 11:52
Akkız sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 15:02

Ankara Magnet Hastanesi MR Cihazı Kalitesizliği Ve Açılmayan CD Leri