Esra sonuçtan çok memnun

Mado Yaşar Dondurma Eridi, Kabından Aktı

Mado Yaşar Dondurma Eridi, Kabından Aktı
09 Temmuz 2024 16:30
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Hızlı çözüm için teşekkür ederim. Kolaylıklar”

24.06.2024 tarihinde yaşar dondurma ve gıda maddeleri a. Ş. (Mado) unvanlı firmanın Kahramanmaraş merkezinden almış olduğumuz ve normal tarifesi 350 TL olan ancak 36 saatlik hazırlattığımız için her 6 saatine 50 TL fark alınan ve 500 TL ödediğimiz 1 kilogramlık dondurmamızı istikametimize ulaşınca açtık. Henüz bırakalım 36 saati belki 24 saati bile ancak dolmuş olan dondurmayı açtığımızda eriyerek kabından dışarıya taşmış olduğunu gördük.

Dondurmayı sipariş üzere almıştık ve sipariş veren kişilere de mahcubiyetimiz yanımıza kaldı adeta. Ertesi gün şikayet için şubeyi aradığımda İstanbul merkezli olduklarını söyleyerek beni merkeze yönlendirdiler. Aradığımda şikayetin oluşturulduğunu ve tarafıma 1 hafta içinde dönüş sağlanacağı yönünde bilgilendirme yapıldı.

Ancak herhangi bir dönüş olmadı ve ben tekrar temmuz ilk haftası içerisinde aynı numaradan ulaştım. İlgili birime bağlanamadığım için yine şikayetimi not olarak aldılar ve dönüş sağlanacak dediler. 15 gün içerisinde daha kaç kez arayıp şikayet iletip telafi bekleyebilirim bilmiyorum.

Ancak problemin bir an önce çözülerek tarafımıza ödememizin yapılması ya da aynı şekilde tazmin edilmesini talep ediyorum. Mado firmasına karşı bir çok yönden ön yargım olmasına rağmen sırf sipariş verildiği için almıştım, yine yanıltmadı beni ancak ben çok mahcup duruma düştüm. İlgililerden dönüş beklemekteyim. Görseli ve videoları mevcuttur.

09 Temmuz 2024 17:01 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Sizlerle yapmış olduğumuz görüşmeye istinaden memnuniyetinizi sağlamış olmaktan mutluluk duyduk. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye ve bizimle paylaşma hassasiyeti gösterdiğiniz düşüncelerinize çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla

12 Temmuz 2024 15:34

Hızlı çözüm için teşekkür ederim. Kolaylıklar

Elbistan Mado'da Bayat Baklava

Aysel
11 Ağustos 2024 01:11

Eksik Dondurma Teslimatı Ve Yüksek Ücret Mağduriyeti

Sevde
12 Ağustos 2025 21:35
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
26 Ağustos 2024 18:46
Ceylan sonuçtan çok memnun

Ceylan
17 Mayıs 2024 00:23
"İlginize teşekkür ederim"
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
23 Ağustos 2024 18:08