MACFit (İstanbul Avrupa) Mac/One A Plus Ya Sürpriz Fiyatla Üyelik Yenile Ya Da Kapıdan Çevril

24 Nisan 2024 12:53

Yıllardır Mac bünyesinde spor yapmakta olan biri olarak, üyeliği satın alırken bana vaat edilen, Mac'in birkaç şubesi dışında istediğim Mac ve MacFit şubelerine sınırsız girebileceğimdi. Üyeliğim devam ederken iş yerindeki değişiklik sebebiyle ana kulübüm Mac Brandium şubesi iken, A Plus şubesinde devam etmem gerekti. Giriş yapabilir miyim diye öğrenmek için şubeyi aradım fakat önceden doğrudan şubeye bağlanabilirken, şimdi telesekreter aracılığıyla daha sonra iletişim kurulacağı belirtildi ve asla geri dönüş yapılmadı. Bunun üzerine A Plus şubesine gittiğimde, müdür bana üyeliğim sırasında Mac ve Mac/One arasında ayrım yapıldığını ve yalnızca üyeliğimi o an transfer edersem girebileceğimi söyledi. Üyelik transferi yaparsam ne kadar ücret ödeyeceğimi sorduğumda, eski üye olduğum için çıkacak ücreti bilmediklerini, üyeliği transfer ettikten sonra fiyatı söyleyebileceklerini ve ana kulübümden öğrenmem gerektiğini ifade ettiler. O an başka bir şubeye gitmeye zamanım olmadığı için ve Brandium'dan da bilgi alamadığım için, günlük giriş yapamayacağımı anladım. Ne telefonda bilgi alabiliyorum ne de şubeye gittiğimde üyelik transferi yaptığımda uygulanacak ücreti öğrenebiliyorum. Bana sürpriz bir ücretle üyelik yenilemem gerektiğini, aksi takdirde kapıdan çevrileceğimi söylediler ve öyle de yaptılar. Uzun yıllardır Mac üyesi ve aktif bir sporcu olarak, düzenimin devamlılığı açısından yeni ücreti öğrenince uygun olduğu takdirde üyeliğimi transfer edeceğimi belirtmeme rağmen, yeni üyeliği satmak için kalabalık gerekçesiyle o gün giremedim ve mağdur oldum. Üyeliği transfer etsem de salonun kalabalıklığı değişmeyecektir. Ne giriş için bilgi alabiliyorum ne de fiyat öğrenebiliyorum, ancak üyelik satmak istiyorlar. Aksi takdirde kapıdan çeviriyorlar. Kurumsal bir yapıda olmalarına rağmen, bilgi alma ve ücret öğrenme konusunda yeterli bilgi verilmiyor ve sürpriz bir fiyatla karşılaşacağım söyleniyor. Bu kadar kurumsallıktan uzak, ciddiyetsiz ve laubali bir işletmeyle karşılaşmadım. Yedi yılı aşkın süredir sporcu olmama rağmen, bu tür bir muameleyi başka hiçbir yerde görmedim. Üyeliğimi yeni ücreti öğrendiğimde transfer edeceğimi söylememe rağmen kapıdan çevriliyorum. Ayrıca, ilk aradığımda geri dönüş yapılacağı söylenmiş olmasına rağmen hala dönüş yapılmadı.

17 Ocak 2024 21:19
Halil sonuçtan çok memnun

10 Mart 2025 20:22
"Sorun çözüldü teşekkürler"
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 18:40
Emre sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 17:33

07 Eylül 2023 23:02