MACfit (İstanbul Anadolu) Metrogarden Macfit'te Kadın Eğitmenin 2 Defa Aynı Üyeye Saygısızlığı

01 Ağustos 2024 11:54

Metrogarden Macfit'te kadın eğitmen c**** c***** tarafından 2 kere büyük saygısızlığa uğradım. 1 yıllık üyeliğimi yenilemek için Metrogarden Macfit'e gittim karekodum okunmadı ve içeriye giremedim. Biraz bekledim kadın eğitmen c**** c***** dışarı çıkıyordu o sırada içeri girdim. Tam önümde durup beni dövecekmiş gibi çok çirkin bir yüz ifadesi, tavır ve üslupla “karekodun yok mu “ dedi. Defalarca beni salonda çalışırken gördü, salonun üyesi olduğumu biliyor. İçeride 1 adım dahi ilerlememe izin vermedi ve 5-6 kere soruyu tekrarladı. Birazdan kavga edecekmiş gibiydi benimle o kadar yakındık. İçeriye başka bir eğitmenin yardımıyla girdim. Düşünsenize üyeliğinizi yenilemeye gidiyorsunuz eğitmenin biri sizi içeriye almamak için elinden geleni yapıyor içeriye girmenize izin vermiyor. Birkaç gün sonra, grup derslerinin yapıldığı alana gittim bu alan oldukça geniş başka üyeler çalışıyordu ben de matımı alıp çalışmaya başladım. Bir süre sonra kadın eğitmen c**** c***** gelip derse girecek misin dedi hayır kendim çalışıyorum dedim, dersime girmeyeceksen çık dedi. Nasıl yani dedim, daha önce grup dersleri varken orada çalışanları görmüştüm yakın zamanda denk gelmişti ben de çalışmıştım. Bunu kendisine söylediğimde bu benim dersim, ben çıkmanı tercih ediyorum belki o derslerde az üye vardır dedi. Üyelere baktım 5 kişiydiler, 5 kişi var dedim. Dalga geçer gibi evet 5 kişi dedi. Kocaman salonda 5 kişi fazlaymış kendisine göre. İçeride hala en az 7-8 kişinin çalışabileceği kadar alan vardı. Setim az kaldı tamamlayıp çıkayım dedim, hayır hemen çık dedi. Danışmandaki arkadaşa gidip sordum. Grup dersi varken içeride çalışabilir miyiz diye çalışabilirsiniz dedi. Alana gidip çalışmaya devam ettim ve ders öncesinde zaten çalışıyordum kendisi beni bölmüştü tekrar geri döndüğümde yine beni çıkarmaya çalıştı düşünebiliyor musunuz bütün derdi “benim orada spor yapmam'' ders vermek, işini yapmak değil. Bir eğitmenin spora teşvik etmesi gerekirken sürekli sporumu bölmesi çok yanlış ve saygısızca. Böyle bir eğitmene eğitmen denilebilir mi ve Macfit'e böyle bir eğitmen yakışır mı? Kurumunuzdan ve spordan insanları soğutuyorlar. Kimse parasıyla rezil olmaya, hor görülmeye, aşağılanmaya gitmiyor. 2 kere aynı kişi tarafından hususi olarak rahatsız edilmek, saygısızlığa, haksızlığa uğramak kabul edilebilir bir durum değil. Üyeliğimi yenilediğime pişmanım. Böyle bir eğitmen Macfit'e yakışmıyor.

01 Ağustos 2024 12:01 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Macfit | İstanbul Anadolu Metrogarden'de Saygısız Tavır

19 Nisan 2025 16:52

16 Temmuz 2024 10:55
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 19:50

29 Temmuz 2023 00:37
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 20:35