Logitech G402 Mouse Arızasında Servis İlgisizliği

Serdar
20 Eylül 2024 21:33

Amazon.com.tr den geçen sene Logitech G402 mouse aldım. Logitech ürünlerini normalde severim mouse, kamera, klavye, kulaklık her şeyim Logitech. Ama daha önceden g300s kullanıyordum onda sol clickte bir problem yaşadım sağ olsun Penta'ya gitti değişti ve yenisi geldi. Tekrar 8-9 ay içerisinde aynı problemi yaşadım internette de araştırdım bu sol clickte ki arızanın kronik olduğu yazılmış. Tekrar bozulunca garantisi de olmadığından mouse çöpe gitti. Bende aynı mouse'yi almayayım bir üst modelini bari alayım dedim ve bunu aldım. 1 yıl oldu yine aynı sorun aynı şekilde. Fakat durum şu; Logitech'e (sanırım Penta cevap veriyor) şikayetimi bildirdim. Üründe hasar olup olmadığı gibi sorular soruldu bende durumumu açık açık anlattım. Kablolarımda kedim olduğu için 3 tane yırtık olduğunu fakat sorunumun iletkenlik olmadığını, sadece dış kabloların koruyucularında yıpranma olduğunu ve daha önce g300s kullandığımı aynı şeyleri yaşadığımı her şeyi anlattım. Fakat ürünümün garanti dışı kaldığını hiçbir şekilde bakılmayacağını bildirdiler. Anlamadığım nokta şudur, ben kablolarımı tamir etmeye göndermiyorum sol clickte bir problem var bunun tamirini istiyorum sadece, bir gelsin bakın deyin ki kablodan kaynaklı yapmıyoruz, öyle değil zaten de. Siz ürünü görmeden mail üzerinden bunu bana bildiriyorsunuz. Dediğim gibi Logitech kaliteli ürünler yazılımlar fakat servis bence sorunlu.

Logitech Kulaklık Ve Sigorta Mağduriyeti

Ahmet
10 Ekim 2024 18:17

Toprak
11 Ocak 2024 15:18
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
10 Şubat 15:36
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Logitech Yazılım Ve Ürün Sorunları

Murat