Logitech G305 Lightspeed Gaming Mouse Sorunları

Logitech G305 Lightspeed Gaming Mouse Sorunları
22 Şubat 2024 01:03

Logitech G305 Lightspeed gaming mouse aldım, henüz bir hafta olmadan mouse takılmaya ve donmaya başladı. Aralıklarla yazılımını açtığımda mouse bağlı gözüküyor. Emin olmak için bir süre yazılımını açık tutup ikinci ekranımdan mouse takıldığında durumu izledim; yazılımda mouse 'etkin değil' olarak görünüyor ve mouse sönük bir şekilde kalıyor. Yani mouse'u görmüyor olabilir. Sonra bunun mesafeden kaynaklanabileceğini düşündüm. PC kasasının arka tarafından ön tarafına alıcı USB'yi taşıdım, kısa bir süreliğine düzeldi ancak sonra yine aynı sorunlar yaşandı. Kutunun içinden çıkan uzatma kablosunu kullanmama rağmen alıcı USB ile mouse arasındaki mesafe 30 cm civarında olmasına rağmen yine takılmalar ve kopmalar yaşandı. Bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum. Eğer bu sorun devam ederse iade edeceğim. Kablosuz bir mouse alırken 1.000-2.000 TL bandında bir ürün almanın gerekli olmadığını anladım. Hatta 3.300 TL'lik kablosuz Logitech G435 kulaklığı almayı düşünmüştüm ama benzer sorunlar ve cızırtı problemleri olduğunu araştırmam sonucunda öğrendim. Artık piyasa ve dolar kuru ile değiştiği için bu fiyatlara kaliteli ve memnun edici ürünlerin olmadığını gördüm. Kaliteli ürünler almak istiyorsanız, iyi mouselar 5.000 TL'den, iyi kulaklıklar ise 10.000 TL'den başlıyor. Bu herkesin alabileceği bir fiyat aralığı değil. Bu yüzden, parayı bulana kadar kablosuz yerine kablolu, rahat ve kaliteli ürünleri kullanmaya devam etmeye karar verdim. Bu son bir hafta içerisinde yaşadıklarım bunu bana öğretti.

Logitech G305 Mouse Bağlantı Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

10 Kasım 2024 19:59
Ege sonuçtan memnun değil

Logitech G305 Tekerlek Sorunu

28 Eylül 2023 17:08
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Logitech Mouse Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Destek

Emirhan