Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Bayrampaşa Da Linalife Mobilya Tarafından Ürünlerim Teslim Edilmiyor

Bayrampaşa Da Linalife Mobilya Tarafından Ürünlerim Teslim Edilmiyor
29 Mart 2024 12:17

Sosyal medyadan gördüğüm bir yer olduğu için 2023 yılı Ekim ayında Bayrampaşa'daki yerlerine gidip anlaştım. Ürünleri Ocak ayında teslim alacak şekilde talep ettim ve iki aylık bir süre tanıdım LinaLife firmasına. Ocak ayından sonra belli periyotlarda ürünün durumunu sordum ancak kaçamak cevaplar aldım. Fiyatları piyasanın altında olduğu için birçok arkadaşıma önerdim ama şu an çok pişmanım. Nisan ayında evimi tamamlamam gerekiyor; ancak her gün bizi 'imalatta', 'fabrikada yok', 'şuradan oraya' diyerek erteliyorlar. Tüm yasal haklarımı kullanarak, maddi ve manevi yıpranma durumundan kaynaklı maddi ve manevi tazminat davası açacağım ve şikayette bulunacağım. Elimde tüm görüşmelerin kaydı mevcut. Sorun çözülmediği takdirde polis eşliğinde mağazalarına gideceğim. Yaklaşık beş aydır bizi oyalıyorlar. Şikayetimi yayından kaldırmışlar, 28 Mart'ta teslim edeceklerini söylediler. Gece yarısına kadar bekledim ancak gelmediler. CİMER'e şikayette bulundum.

05 Aralık 2024 01:19

Instagram'dan beni engellemiş ve sayfasının adını değişmiş. Bitti zannediyor ama ben hakkımı yani paramı alacağım 1 TL bile onların yanına bırakmayacağım

Yorumlar (5)

Emre
Emre

Sözleşme Harun genç adına yapılıyor geçen sene hg mobilya diye bize de aynısını yaptılar yeni evde 2 ay koltuk takımı olmadan boş salonda oturduk davayı açtım ve kazandım gerekçeli kararı bekliyorum çıktığı gibi direk haciz yapacağım kendisine

Berfin

Benimle iletişime geçer misiniz desteğinizi rica edeceğim bizde hakkımızı alamadık hala be paramız onlarda kaldı mailimi yazıyorum lütfen bana ulaşın. [email protected]

Canan
Canan

Merhabalar son durum nedir? Bende mağdur edildim.

Büşra
Büşra

Merhaba teslim alabildiniz mi acaba biz de koltuk alma gafletinde bulunduk şahıs ismi Harun gümüş herkes farklı isimler yazmış Harun genç vs

Sercan
Sercan

Şahsın ismi harun soy ismi genç

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 16:45
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Siparişi Kabusu: Eksik Ve Kalitesiz Ürünler

09 Ekim 2024 19:41