Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Cam Balkon Sisteminde Mekanik Sorun Ve İletişim Eksikliği

17 Kasım 2024 12:04

Adana lider cam balkon firmasından 2023 yılında cam balkon hizmeti aldım. 7,8 ay hiçbir sorun yaşamadan kullandım. Fakat sonrasında fotoğrafta da göründüğü mekanik sistemi bozuldu kapılar kilitlenmiyor yağmur yağdığı zaman içeriye su alıyor. Firmayı defalarca aramamama rağmen hiçbir şekilde geri dönüş sağlamadılar. Acil bir şekilde servisin gelmesini talep ediyorum.

Yasin

Kendiniz de yazmışsınız yedi veya sekiz aydır sorunsuz kullanıyordum böyle bir sorun oldu muhatap bulamadım diyerek patentli marka ismimizi burada karalayarak bir şey elde edemezsiniz böyle bir sorun için yakın zamanda bizi kimse aramadı servis ücretini kabul ediyorsanız bizi aramanız yeterli

Yasin

Kol sisteminin karşı tırnağını kırmışsınız büyük ihtimal bu tür arızalar ücrete tabiidir kullanıcı hatasından kaynaklanır ve basit parça değişimi ile sorun çözülür genelde bu tür parça kırılmalarında müşterileriniz servis ücreti vermemek için parçaları kendileri temin Edip bir tornavida yardımı ile sorunu çözüyorlar bu sorun genelde kolu çok sert çevirmekten kaynaklanıyor daha önce de birkaç müşterimiz bizi arayıp karşı tırnağı kırdığını söylüyor nereden temin edebileceğini soruyor ve kendisi gidip alıp yapıyor servis ücreti vermek istemiyorsanız kendiniz temin Edip yapabilirsiniz.

Gözde
Gözde

Yasin bey işinizle alakalı problemleri ne kadar önemsediğiniz aylar sonra yazmanızdan belli şirketiniz arandı zaten defalarca servis için ama kimse gelmedi sorun servis ücreti değil zaten bu meblağlar sizlere verildiğse servis ücreti zaten verilir. Kimse 300,500 TL nin hesabını yapmıyor keşke gelseydiniz de biz de size bu servis ücretini ödeseydik.

Lider Cam Balkon İçeri Su Akıtıyor

20 Aralık 2023 15:21

Lider Cam Balkon Cam Balkon Montajında Yaşanan Sorunlar

30 Temmuz 2024 12:31
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Cam Balkon Sorunu Ve İletişim Eksikliği

20 Şubat 2025 20:59