Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

LG Mert Soğutma'nın Hatalı Montajı Mağduriyet Yarattı

Tuğçe
30 Kasım 2024 10:42

Öncelikle Sakarya LG yetkili servisi Mert Soğutma Elektronik tarafından mağdur edildiğimizi belirtmek istiyorum. Klimamızı taşınırken söküp yeni eve taktılar fakat klimayı taşırken ön panelini yere koyarak çizdiler. Klimayı duvara taktılar, dışarı çıkardıkları boruları birbirine dolayarak içerisinde su akışı olamayacak şekilde bantladılar. Duvarda yanlış eğimle takılı olan klimamızın boruları da dışarı değil, eve akacak şekilde monte edilmiştir. Ürün takıldıktan sonra bir yıl kullanmadığımız için geçtiğimiz aylarda klimayı çalıştırdığımızda bu sıkıntılar meydana geldi fakat klima evi soğutuyordu; bu konuda çalışmasında bir sıkıntı yoktu. Daha sonra su akıttığı için Mert Soğutma'yı aradık, servis geldi. Klimanın borularının dibinden klimayı sarstı, yukarı aşağı baskı uyguladı. Sonra servis gitti, bir iki saat sonra klima arıza kodu vermeye başladı. Su akıtması da devam ediyordu. Daha sonra zaman geçtikçe klimanın soğutma performansı düşmeye başladı. Araştırma yaptık. Klimanın borularını dibinden bastırıp oynattıkları için klimanın bakır kablolarının içerisindeki soğutmaya yönelik işlevlerine zarar verildiği anlaşıldı. Daha sonra Mert Soğutma'yı aradık, durumu anlattık fakat klimamızı bozduklarını asla kabul etmiyorlar. Üzerine bizden para talep ederek bizi mağdur ettiler. Tehditkar ve alaycı konuşmalar yaptılar, kesinlikle şikayetçiyim. Bu sorunun en yakın zamanda çözülmesini istiyorum. Evde bebeğim var, küçük evi klima ile ısıtıyorduk; şu anda çocuğum bu insanlar yüzünden üşüyor. Mağduriyetimi ve manevi olarak yıpratıldığımı belirtiyor, bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum.

30 Kasım 2024 10:11

Mert soğutma Sakarya mağduriyeti Merhabalar öncelikle Sakarya LG yetkiliservisi mert soğutma elektronik tarafından mağdur edildiğimizi belirtmek istiyorum klimamızı taşınırken söküp yeni eve taktılar fakat klimayı taşırken ön panelini yere koyarak çizdiler klimayı duvara taktılar dışarı çıkardıkları boruları birbirine dolayarak içerisinde su akışı olamayacak şekilde bantladılar duvarda yanlış eğimle takılı olan klimamızın borularıda dışarı değil eve akacak şekilde takılmıştır ürün takıldıktan sonra bir yıl kullanmadığımız için geçtiğimiz aylarda klimayı çalıştırdığımızda üründe bu sıkıntılar meydana geldi fakat klima evi soğutuyordu bu konuda çalışmasında bir sıkıntı yoktu daha sonra su akıttığı için mert soğutmayı aradık servis geldi klimanın borularının dibinden klimayı sarstı yukarı aşağı baskı uyguladı sonra servis gitti bir iki saat sonra klima arıza kodu vermeye başladı su akıtmasıda devam ediyordu daha sonra zaman geçtikçe klimanın sogutma performansı düşmeye başladı araştırma yaptık klimanın borularını dibinden bastırıp oynattıkları için klimanın bakır kablolarını içerisindeki soğutmaya yönelik işlevlerine zarar verildiği anlaşıldı daha sonra mertsoğutmayı aradık durumu anlattık fakat klimamızı bozduklarını asla kabul etmiyorlar üzerine bizden para talep ederek bizi mağdur ettiler tehditkar ve alay ederek konuşmalar yaptılar kesinlikle şikayetçiyim bu sorunu en yakın zamanda çözülmesini istiyorum evde bebeğim var küçük evi klima ile ısıtıyorduk şu anda çocuğum bu insanlar yüzünden üşüyor mağduriyetimi ve manevi olarak yıpratıldım bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum

Recep sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2023 13:47

LG Klima Sakarya Mert Soğutma Eksik Klima Kurulumu

Şule
19 Temmuz 2024 21:08
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
09 Temmuz 2024 00:18
Doğu sonuçtan hiç memnun değil

LG Klima Servisi Bakır Boru Yerine Aluminyum Boru Kullandı.

Doğu
26 Temmuz 2024 13:35