Leon Güzellik (Samsun) Hizmet Kalitesi Ve Müşteri Memnuniyeti Hakkında Yaşanan Sorunlar!

09 Eylül 2024 12:14

Fiyatından, hizmetinden ve hatta ortamından ne olduğu aşikar. Peşin ödeme yaptığım için gitmek zorunda kaldım. Bercislina'dan devir aldıkları zaman, Bercislina'daki paketim hali hazırda devam ediyordu. O cihazın benim için uygun olmadığını, yeni bir cihaz paketi almam için beni bir güzel inandırdılar, %98 de kalıcı çözüm verdiler. Neyse, geçtim o cihaza. Kafalarına göre yeni sözleşme imzaladığım cihaza, bir de Bercislina'nın o kötüledikleri kuru cihaza alınmaya başlandım. Her sorduğum danışandan farklı cevaplar almaya başladıkça artık yakalarını saldım. Dökülmeler 1-2 seans olur ama asla kalıcı değildir. İlerisi de olmaz. Sürekli ama sürekli girip çıkan elemanlarını saymıyorum, kaçı eğitimli o bile belli değil. Sözleşme sonuna kadar alınan bu hizmete yine neyse dedim ama son seansımda kemer üstüm komple yakıldı. Seansta 'yanıyorum' dememe rağmen devam edildi. Hadi yaktın, hadi ben görmüyorum. Bir krem verilebilir. Çıkarken resepsiyondakiler yüzümü gördü. Bozuntuya vermedi. En son ben yüzümü fark edince yazdım. Yanık kremi kullanmam gerektiği önerildi. Bir özür veya memnuniyet 0. En son vücudumun komple yanmaya başladığını hissettim. Vücudumda normal seans kızarıklığı değil, bildiğiniz makinenin başlık izleri kalmış, kabarmaya başlamıştım. Bunu onlara iletmeme rağmen, ücret iadesi ya da Tüketici Mahkemesi'ne gideceğimi bildirmeme rağmen geri dönüş yapılmadı. O denli ilgili bir merkez.

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 20:29
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Lazer İşleminde Üçüncü Derece Yanık Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

27 Haziran 2025 15:47
Lazer İşleminde Üçüncü Derece Yanık Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Lavinia Vip Sakarya Sözde Güzellik Merkezi!

09 Eylül 2024 19:07

Aspera's Beauty Hizmetten Memnun Değilim