Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 12:49

Hepsiburada üzerinden Lenovo ThinkPad E16 Gen1 21JN0007TX model 2 adet notebook satın aldım. Cihazlar kutusu sağlam bir şekilde tarafıma teslim edildi. Cihazlar adeta üzerinde internet driveri bile olmadan geldi. Bilgisayar bilmeyen biri win 11 kurarken ciddi problem yaşayacaktır. Bu sorunu çözdükten sonra cihazlardan birinde ciddi oranda ekran ışık sızması tespit ettim. 2 cihazda da bu problem mevcut fakat bir tanesinde ciddi manada ileri düzeydeydi. Cihazın birini iade ettim. Şu anda elimde olanı aktif bir şekilde kullanıyorum. Daha önce de Lenovo markasını tercih etmiş ve aynı sorunları yaşamış biri olarak Lenovo bu panel olayını çöz artık yeter. Ekranın renkleri soluk. Ne beyazları beyaz ne siyahları siyah. Renk tonları çok kötü. Ekran hissiyatı 10 binlik bir PC gibi hissettiriyor. Bu ürünün fiyatı 35 ile 40 bin bandında. Ürünü Hepsiburada üzerinden aldığım için çok şanslıyım arkasında durdular. İade ettiğimin yerine aynı üründen sipariş vermiştim. Ürünün kutusunu açmadan tekrar iade edeceğim. Maalesef şu an ki deneyimim çok kötü. Işık sızması yaşayıp iade ettiğim ürünün görüntülerini sizlerle paylaşıyorum.

13 Mart 2024 14:01 (Şikayetten 1 saat sonra)
13 Mart 2024 14:08

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

13 Mart 2024 14:30

Ben ürün ile ilgili kullanıcı deneyimi üzerine şikayet oluşturuyorum siz beni teknik destek servisine yönlendiriyorsunuz. Teknik serviste değişmesi gereken bir parça veya arıza varsa o şekilde yardımcı olabilirim diyor. Sanırım kendimi anlatamıyorum. Siz teknik servise yönlendiriyorsunuz teknik servis bizimle ilgili bir konu değil diyor. Burada anlatmak istediğim şey kullanıcı deneyimi. Cihazı kullandığım 2 hafta boyunca cihazdan memnun değilim. Ekran çok kötü. Pil süreside çok düşük. U serisi işlemcili bir cihaz için 7 saat pil ömrü. Kesinlikle iyi değil.

01 Ekim 2025 10:29
Lenovo ThinkPad E16 Gen1 Ekranında İlk Günden Beri Beyaz Lekeler Sorunu
Mervenur sonuçtan hiç memnun değil

Mervenur
11 Kasım 2023 15:41

Özdeş
12 Haziran 2025 13:47
Lenovo Laptopta Süregelen Ekran Sorunu Ve 6 Aylık Mağduriyet
Recai sonuçtan hiç memnun değil

Recai
25 Aralık 2024 20:11