Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi İle Bitmeyen Sıcak Su Çilesi

Sevda
07 Kasım 2024 20:20

Baymak Lambert Attivo 24 ln. Yeni bir ev aldık. Bu evde yeni takılmış, sıfır garantili Lambert Attivo markalı kombi bulunmaktadır. Evde oturduğumuzdan beri sıcak suyun ısınmaması gibi problemler yaşadık. Yaklaşık 3-5 kez servis geldi. Sıcak su ısınmadığı için ve her defasında yapıyorlar. Ardından 1 ay sonra 2 ay sonra yine arızalanıyor, Yine duş alamıyoruz ve Yine yine kombimiz arızalandı yine sıcak su gelmiyor yine duş alamıyoruz. O kadar sinir bozucu bir durumki artık cidden küfür etmeden yazabilmek çok zor 5 kere servis geldi 5 kere düzeltildi, tamir işlemi yapıldıktan sonra 1 ay 3 ay sonra yine yine bozuluyor yine bu kısır döngü devam ediyor. Artık bıktık yorulduk cidden. Kalıcı bir çözüm istiyoruz. Bu kısır döngüden bıktık artık firmadan kalıcı çözüm rica edeceğiz. Artık yeter.

Aygül

Bu kadar çok servise gidip gelen bir kombi için yapılacak şey yenisini takmak ya da ürün bedelini iade etmektir. Garantisi biterse yapılacak hiçbir şey kalmayabilir.

Burak

İlgilenen yok ki o kadar yorumlar şikayetler var onları bile kaale almamışlar. Adam garantili cihazlara bile servis ücreti istiyor. Yunan İsrail malı olsa bu kadar rezil etmezdi Bende aldığıma pişman oldum

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
20 Kasım 2023 10:28

Lambert 1 Yıllık Kombi Garantisi Yokmuş

Nedret
03 Ocak 2024 23:00
Sasan sonuçtan hiç memnun değil

Lambert Baymak Kombi Problemi Hala Yaşarız Ve Almaktan Pişman Olduk

Sasan