Kuba Motor Küba Motorun Kontrolsüz Hızlanması

16 Ağustos 2023 14:40

Küba bluebird model motor aldım. Motor kullandığım ilk 50 km de hiçbir sıkıntısı olmadı. Fakat sonrasında gaz almamaya sonrasında aniden hızlanmaya başladı. Motor anı hızlanmasından sebep 4 kere düştüm. Motoru almış olduğum bayiye götürdüm fakat ilgilenmediler. Biz hatasını anlayamıyoruz acemisiniz dendi. Ama bilen birine gösterdim yine arada aynı şeyi yaptı. Sürekli bu durumu yapmıyor arada yapıyor fakat yaptığı zaman kontrol edilemiyor. Daha 50 km bindiniz 500 olsun gelin söylendi. Biz bu motoru kullanamıyoruz ki 500 yapalım ya da yaparken bir arabanın altında kalsak mi motorun problemi olduğu anlaşılacak. Bayiye motor sizde kalsın benzinini dert etmiyorum. kullanın. Bir hafta hatasını bulun dedim onu da yapmadılar. Sıfır ürün aldım bunu değiştirin dedim yapamayız dediler. Eğer değiştirme olmuyorsa hatası bakılmıyorsa ben sizin motorunuzu neden kullanayım. Ya da ben bu motoru niye aldım. Gereğinin yapılmasını mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

İsmail

Belirttiğiniz arızaya çözüm bulabildiniz? 1 aylık henüz 200 km de Küba bluebird motorum var tam olarak aynı sorun bende de mevcut, bu sebepten 2 defa kaza yaptım. Hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum, arıza nereden kaynaklı onu bulmadan motora tekrardan binesim gelmiyor.

Küba Bluebird 50 CC Motosiklette Sürekli Arıza Ve Parça Temin Sorunu

Tarık
19 Eylül 20:55
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motorda Sürekli Arıza Ve İlgisizlik

Hakan
29 Ağustos 17:10
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Motosiklet Teslim Alındıktan Sonra Yaşanan Arızalar Ve İade Talebi

Osman