KYK'da Neden Ücretli Yemek Yiyorum?

04 Ekim 2023 00:28

KYK'da misafir öğrenci olarak kalıyorum. Diğer öğrencilerle aynı ücreti veriyorum ama yemek için neden ayrı bir ücret ödüyorum bunu açıklar mısınız? Bu konu eminim ki tüm misafir öğrencileri daha da çok mağdur etti. Sizlerden ricam haksızlığa boyun eğmeyin. Benim şikayet etmemle ne olur ki demeyin 1 elin nesi var iki elin sesi var demişler elinizden geldiği kadar sesinizi duyurun E-Devlet üzerinden gsb talep şikayet kısmına bu konu hakkında taleplerinizi yazıp gönderin. En kısa sürede bu konuya bir çözüm bulunması için uğraşalım.

Nidanur

Çok teşekkür ederim ne güzel anlamışlar bir çözüm üretmişler Konya'da da durum böyle olsaydı keşke her aradığımda yer yok diyorlar Türkiye'nin en çok KYK yurdu olan yerde nasıl boş 1 tane yatak olmaz çok vicdansızlar bende mecbur dünya para verip 1 ay özel yurda gideceğim

Nidanur

Merhaba bir soru soracaktım misafir olarak kaldığınızı belirtmişsiniz bende Konya için bayağıdır uğraşıyorum ama misafir olarak kalınmadığını şu an yerleştirmelerin yapıldığını belirttiler. Ancak herkes yerleşirse misafir alabileceklerini söylediler. Yakın zamanda attığınız için siz ne şekilde misafir olarak başvurdunuz acaba?

Semanur

Ne şekil misafir olarak kaldığımı sormuşsunuz ben başvuru tarihlerini kaçırmıştım yani hiçbir şekilde KYK yurt başvurusu yapamadım misafir öğrenci olarak kalabileceğimi söylediler bende gsb il müdürlüğüne durumumu anlattım onlarda herhangi bir yurtta misafir olarak kalabilmem için küçük bir kağıt verdiler o kağıdı yurda verip kaydımı yaptırdım

Semanur

Merhabalar ek yerleştirme sonuçları yanılmıyorsam bugün açıklandı (sadece dikey geçiş, yatay geçiş, ek tercihler, yüksek lisans vs yapanlar için geçerli) o öğrenciler bugün yarın açıklanan yurtlara yerleştikten sonra boş oda oluyorsa kaydınız yapılır olmazsa açıkta kalma ihtimaliniz olabilir ama umarım istediğiniz yere yerleşirsiniz

15 Şubat 2024 00:10

26 Kasım 2023 06:08