Kredi ve Yurtlar Kurumu Etsiz Yemek Bitti Dediler Peki Ben Ne Yiyeceğim?

10 Mart 2024 21:09

Yemeklerle Gençlik ve Spor Bakanlığı ilgileniyor. O zaman gençlere yönelik bir yemek hazırlanmalı, değil mi? Ben vejetaryenim ve et içeren hiçbir yemeği tüketmiyorum. Ramazan ayındayız ve ben yemek yemek için indiğimde etsiz yemeğin kalmadığını gördüm. Halbuki bir gün öncesinde diyetisyenle bu durumu konuşmuştum ve konu hakkında hiçbir şey yapılmadı. Bir diyetisyen olarak insanların sağlığını bu şekilde mi düşünüyorlar? Etsiz yemek oranının artırılmasını talep ediyorum. Umarım bu konu hakkında gerekenler yapılır.

10 Mart 2024 21:07

Diyetisyenin yanına gittiğimde televizyonda maç izliyordu sağlığımıza bu şekilde bid özen mi gösteriliyor neden yemek kontrolü yapılmıyor

14 Mart 2024 03:15

Bugün iftar vakti yemeğe indiğimde etsiz yemek kalmamış değil yapılmamıştı bile ve orucumu sadece çorbayla açtım tek yiyebildiğim şey çünkü bir vejetaryen olarak çorbaydı halbuki gençlik ve spor bakanlığının %20 oranında etsiz yemek yapılması istenmiş fakat ne yazık ki etsiz yemek bugün yapılmamıştı Bu konuda artık gereğinin yapılmasını arz ediyorum

17 Mart 2024 21:41

Dün yine yemeğe indiğimde etsiz yemek kalmamıştı. Hatta etli yemek dahi kalmamıştı peki neden yeteri kadar yapılmıyor hala sanırım bütün ramazan boyunca etsiz yemek kalmamış şeklinde ifadeleri duyarak geçireceğim. Bu konu hakkında artık gereğinin yapılmasını arz ediyorum

20 Mart 2024 02:56

Açıkçası kendimi dile getirmekten ben yoruldum ama hala aynı hiçbir şey deşmiyor. Bu sefer kahvaltılık kalmamış sahur için neden öğrenci sayısına göre bütçe verilmiyor. Ya da veriliyorda bize mi verilmiyor. Bir denetim yapılmalı artık çok rica ediyorum gerekenin yapılmasını arz ediyorum

24 Mart 2024 22:58

Sahurda domates ve kara lahana yedik iyide lahana kahvaltılık değil ki tabakta yer kaplaması için mi veriliyor yoksa salatalık kalmadığı için mi?

28 Mart 2024 02:54

Bugün sahur için gittiğimizde. Portakal kaşar 6 zeytin bir de yanmış omlet bir de kek. İdareye gittiğimizde şahsen oradaki idareci bile şoka girdi. Tıpkı ülkenin prensesinin halkına ekmek yoksa pasta yiyin olayı gibi ya bir insanın tüketmesi gereken kalori ve vitamin değerleri bile karşılanmıyor. Ben cidden merak ediyorum diyetisyen ve ya spor ve gençlik bakanlığı bunu öğrenciler için yeterli görüyormu?

08 Mart 2024 01:15

19 Mart 2024 05:30