Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Mia Blender Seti İlk Dakikada Bozuldu Hatalı Ürün

20 Aralık 2023 20:471.764

18.12.2023 tarihinde First Avenue Korkmaz mağazasından, marka kalitenize güvenerek, araştırma yapma gereği duymadan blender seti Mia Mega ve çaydanlık Orbit Mega aldım. Daha sonra blender yorumlarının bir hayli olumsuz olduğunu gördüğümde, 19.12.2023 tarihinde blender setini iade etmek için mağazaya gittim ancak mağazaların iade almadığını öğrendim. Alışveriş yaparken neden belirtilmiyor? Alırken satıcıya sordum, blender ufak taneleri parçalar mı diye; 'Parçalar' dedi. 'Parçalanmazsa ne olacak?' dedim, 'Kullanılmadığı sürece arkasındayız' dedi. Bu tüketici olarak yasal haktır. 14 senelik Korkmaz ürünlerine olan güvenimi suistimal ettiğiniz düşüncesindeyim. Ürün açılmadı, kullanılmadı; neye dayanarak böyle bir hak tanımıyorsunuz? İademin gerçekleşmesini talep ediyorum. Dipnot: Ürünü bugün, 20 Aralık 2023'te, kullanmak için fişe taktım; patates püresi yaparken ürün ilk hatasını verdi. Çalışmıyor, gerçekten şaka gibi. Ben bu saatten sonra ürünü tamire gönderip, haftalarca sorunun giderilmesini bekleyemem. Para iadem gerçekleşmezse, aldığım ürünü mağazanın ortasında kırma eylemini tercih ederim.

8 Ocak 2024 00:10

5 Ocak 2024 müşteri hizmetlerini aradım. Bitap düştüm dert anlatmamdan zaten konuyu ilgililere ileteceğiz diyorlar ilgilenen yok paramı üstüne de ürünü aldılar kullanıyorlar şikayetçiyim

21 Aralık 2023 08:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

4 Ocak 2024 21:07

Bugün 4 Ocak hiçbir şekilde aranmadım DM atıyorlar size döneceğiz diye bir de. Param ellerinde kullanıyorlar ama sorun çözmüyorlar kendi içlerinde sorundan bir haberdarlar. Seda hanım bilgisi vardır

8 Ocak 2024 14:45

8 Ocak pazartesi ne telefonlara bakan var ne de maillerimize dönen var. Markanıza olan güveni yerle bir ettiğiniz gibi insanların sinir sisteminide bozdunuz. İki bin küsur tl iade gerçekleşmezse Tüketici Mahkemesi noter nereye gidiliyorsa gideceğim şikayetçiyim Korkmaz dan insanların zamanını çalan haysiyetiyle mağazaya gidin iadeniz gerçekleşecek deyip insanı... Ortada bekleten firma.

9 Ocak 2024 09:24

Telefonlarıma olumlu dönmüyor Korkmaz bir de haşa para iadesini gerçekleştirmedi bu tarih oldu ayıplı mal satıyor arkasında durmuyor

9 Ocak 2024 17:52

9 Ocak Salı maillermize ve aramalarıma istinaden akşam üzeri mağaza yetkilisi iade gerçekleşebilir mail attıklarını belirtiler. Mağaza onay faturası bilgilerimi alıp kendilerine tekrar göndereceğini bunun karşılığında iademi alacağım söylendi. Bakalım umarım yarın tekrar sözlerine binaen gidip elim boş dönmem

17 Ocak 2024 12:15

21. YY da iade işlemleri için 2. Kez mağazaya gitmeniz gerekli dediler. 11 Ocak 2024 perşembe saat 17 sularında Gittim. Tam bir saat iade işlemi ile bekletildim form doldurma vs. Üç iş günü içerisinde gelmesi gereken meblağ hala hesabıma aktarılmadı. Normal şartlarda bir ayakkabı bile on dakika iade edebilirken ertesi gün iademi alabilirken kurumsal bir firmanın bu denli müşteri memnuniyetinden uzak kalmasını aklım almıyor. Sağ olun gerçekten

18 Ocak 2024 23:47

Süreç;Bozuk çıkan blender seti 22 Aralık 2023 taraflarına gönderdiğim halde süreci uzata uzata müşteriyi mağdur bırakarak şu tarih oldu iademi gerçekleştirmediler. Tüm konuşmalar tüm beyanlar havada kendilerinden şikayetçiyim.

20 Ocak 2024 11:48

Güncel 11 Ocakta iade form imzattıkları onay formunu hala işleme alamadılar. Müşteri hizmetini aradığım zaman bana mağaza ile iletişime geçin diye söyleniyor mağazayı aradığımda ise form Korkmaz yetkililerinde işlem kendilerinde olduğunu söylüyorlar. Kaliteli kurumsal bir firmadan alışveriş yaptığım için ürünü açtığım anda bozuk ürünle karşılaştığım için her bir sözlerine bir aydır koşturduğum için hala iadem için haklı iken umut beklediğim için... Kendime acıyorum.

20 Ocak 2024 12:04

Bir aydır ayıplı ürün iadesi bekliyorum alışveriş yapacak insanlar bu mağduriyeti iyice okuyup alışverişe karar versinler. En basit giyim mağazaları bile ürünlerine 15 gün içinde ne zaman teslim edersen et ertesi gün iadeyi bankana havale geçerken Korkmaz buna bir çözüm bulamamakta ve sorumluluğu müşterisi olduğu mağazaya yıkmaktadır.

20 Ocak 2024 13:44

19 Ocak 2024 mh tarafınıza iade ile ilgili dönüş yapacağız dendi umursamaz tavırları ile yine dönmediler. Eşim ve ben Tüketici Mahkemesi'ne konuyu taşıdık. Bugün 20 Ocak 2024 mh 5. Kez telefon düşürdüğümde zaten mahkemeye vermişsiniz ne iadesi talep ediyorsunuz gibi beyanda bulundular. İnsanlara ayıplı ürün satıp iadeyi çabucak alıp bir aylık süreçte iki kez mağazaya yönlendirip elim boş döndüren yüzlerce kez tarafınıza dönüş yapacağız deyip dönmeyen kendileri değilmiş gibi bir de üste çıkmaya çalışılıyor.

Korkmaz Mutfak Eşyaları Bitmeyen Değişim Halleri

6 Kasım 2023 12:061.964

Ben 21 Temmuz 2023'te bir blender seti aldım Konya M1 AVM Korkmaz mağazasından. Satış elemanı, ürünü açtığımızda eksik v...

7 Ekim 2025 08:271.456

Ekim 2024’te kendi mağazasından Korkmaz Mia Mega blender çeyiz seti aldık. Ürünü ikinci kez kullanmaya çalıştığımızda ci...

Korkmaz Mia Mega Blender Sürekli Arızalı, Ürün Değişimi Talebimiz Var

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Mutfak Aletleri Yasal Garanti Hakkımı Kullanmama Engel Oluyor.

26 Nisan 2024 09:442.854

25.12.2022 tarihinde Korkmaz Mutfak Eşyaları San. ve Tic. A.Ş.'den satın aldığım 'Sn.:A44901220902010' seri numaralı A44...

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Mia Mega Blender Garanti Sorunu

25 Eylül 2024 15:261.248

"Tekrardan Teşekkürler."

Korkmaz Doğrayıcı Başlığı Çalışmıyor

Korkmaz DoğrayıcıBaşlığı Çalışmıyor

Semanur
Korkmaz Kalitesiz, Kullanışsız Bir Ürün Yapmışlar!

KorkmazKalitesiz, Kullanışsız Bir Ürün Yapmışlar!

Gültekin
Korkmaz Blender Seti Çalışmıyor!

Korkmaz BlenderSeti Çalışmıyor!

Aslı
Korkmaz Blender İkinci Kez Arıza Yaptı!

Korkmaz Blenderİkinci Kez Arıza Yaptı!

Huseyin

Öne ÇıkanKonular