Yanlış Hesap Ve Haksız Ücretlendirme Şoku

Yanlış Hesap Ve Haksız Ücretlendirme Şoku
16 Aralık 2024 23:47

Şebi arus etkinlikleri sebebiyle Konya ya ziyarete geldik. Her şey çok güzeldi. Taa ki son akşam yemeğine kadar. Günün yorgunluğu ile geç saatte mekan ararken Mevlana meydanın yakınındaki bu mekana denk düştük. 1 adet bamya çorbası, 1 adet etli ekmek, 1 adet Mevlana pide ve 1 adet ayran sipariş verdik. (Adisyonu ekledim.) Ayrıca istemediğimiz halde salata masaya kondu. Sonrasında 2 adet çay içtik. Hesabı istedik. Ödedik gittik. Sonrasında hesabı pahalı bulduk ve adisyon talep ettik. Adisyonda içmediğimiz 1 adet ayran ve 2 adet su yer alıyordu. Ayrıca salata masaya talebimiz ile gelmedi. Bununla birlikte salatanın ücretide etli ekmek kadar pahalı olması şaşırtıcı idi. Tüm bunlara rağmen geri dönüşümüzde esnaf olmadıklarını anlayarak ve muhatap olmak istemediğimizden hesabın düzeltilmesi için ısrarcı olmadık- kavga etmedik. Tüm bunlara ek olarak yemek yediğimiz esnada bir olaya daha şahitlik ettik. Yan masadaki hanımefendi içmediği içeceğin hesaba yansıtıldığını gördü ve reddetti. Tüm bunlar birleştiğinde bu mekanın Konya ya yakışmadığı ve sürekli benzer vakalar yaşandığını anladık. Umarım tez zamanda yetkililer olaya el atar.

İstemediğimiz Ürünlerle Yüksek Hesap Çıkaran İşletmeden Mağduriyet Yaşadık

29 Ekim 2025 20:47
istemedigimiz-urunlerle-yuksek-hesap-cikaran-isletmeden-magduriyet-yasadik-1.jpg

Etli Ekmek Fiyatı Yanıltıcı Hesapta Fazladan Ücret

31 Ağustos 2025 12:55