Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
15 Eylül 2024 10:26

Merhaba ismim Ahmet t**** yaklaşık 1 seneye yakın KKTC Turkcell faturalı hat kullandım. Numaram 0533*****57 Sonra yurt dışına çıkarken hattımı kapattırmak istedim. Girne deki bayiye gittiğimde sistemde sorun olduğunu herhangi bir ödeme alamayacağını ve hat kapatma işlemi yapamayacağını söyledi. Biletimi göstermeme rağmen sistem çalışmıyor dedi. Sonrasında yurt dışındayken bir arkadaşıma rica ettim arkadaşım tüm borcu ödedi. Ve hattımı kapattırmak için mail attım. Benden yazılı olarak kapattırmak istediğimi bildirmemi istediler bulunduğum yerde kalem yoktu bende telefonun not defterinden yazıp imzalayıp gönderdim. Ama tüm çabalarıma rağmen 2 haftadır hattı bir türlü kapattıramadık. Sonunda kalem kağıt buldum ve tekrar istedikleri her şeyi yapıp mail attım. Ama yeni aya geçiş olmuş ve tekrar borç çıkarmışlar. 3 aydır hattı kullanmıyorum. Yurt dışındayım ve sürekli hat aktif olduğu için fatura geliyor. Ben Türkiye'ye gidince Tüketici Mahkemesi'ne de başvuru yapacağım. Arkadaşlar KKTC Turkcell faturalı hat alırsanız eğer kapatamazsınız çünkü hattınızı sürekli size borç çıkartıyorlar

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 23:42

Kapatılan Hattıma Sürekli Fatura Çıkarılması Ve Oyalama Mağduriyeti

Zehra
06 Ağustos 2025 22:38
kapatilan-hattima-surekli-fatura-cikarilmasi-ve-oyalama-magduriyeti-3.jpg
kapatilan-hattima-surekli-fatura-cikarilmasi-ve-oyalama-magduriyeti-2.jpg
kapatilan-hattima-surekli-fatura-cikarilmasi-ve-oyalama-magduriyeti-1.jpg
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
07 Ekim 2024 23:12
Turkcell Hattı Çekmiyor, Kullanmadığım Hizmet İçin Fatura Talep Ediliyor
Hasan sonuçtan memnun

Hasan
03 Eylül 2025 16:20
"Ktcell Müşteri İlişkileri Bölümü'ne hızlı geri dönüş ve çözüm odaklı yaklaşım için teşekkür ederim."
hat-iptali-sonrasi-haksiz-faturalandirma-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamama-1.pdf

Turkcell Müşteri Hizmetleri Vakası

22 Nisan 2024 13:18