KizlarSoruyor Uygulama Yönetiminin Tarafsız Olmayıp Kullanıcı Güvenini Zedelemesi

05 Eylül 2024 07:44

Ben, kullanıcı olarak Kızlar Soruyor platformunda yaşadığım bir olayla ilgili sizlere yazma gereği duyuyorum. Yaşadığım durumda haklı olduğumu savunmama rağmen, haksız bir muamele gördüm ve bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti. Ayrıca, gerek konuyla ilgili olarak, gerek konudan bağımsız tarafınıza yaptığım geri bildirimlere karşılık hiçbir dönüş alamadım. Bu tür bir uygulamanın yönetiminin tarafsız ve profesyonel bir tutum sergilemesi beklenirken, kişisel duyguların karıştırılması gibi bir izlenim aldım.

Bunun gibi durumlar, platformun güvenilirliğini ve kullanıcıların kendilerini rahat hissetmesini olumsuz etkileyebilir. Beklentim, bu konunun tarafsız bir şekilde incelenmesi ve mağduriyetimin giderilmesi yönündedir. Uygulamanın yönetimi olarak bu tür olaylarda, kullanıcılara karşı daha duyarlı ve adaletli bir yaklaşım sergilenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sorunumun en kısa sürede çözüme ulaştırılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum.

Asım
Asım

Merhaba, kızlarsoruyor sitesinin eski bir Fenomeni ve Moderatörü olarak yazıyorum, site adminleri genel olarak bazı üyelere ayrım yapıyor haklısınız. Bana karşı hiçbir ayrım yapılmadı, hesabımı dondurmuştum o sırada moderatörlük yetkimi aldılar, sebep olarak da site içinde polemiğe girdiğimi söylediler, ancak tek bir kelimem bile olmamıştı. Bir tane Über moderatör ve Fenomen olan şahsın, yorumda bir kıza o*** dediğini gördüm, küçük kızlarla reşit bile olmayan, kızlarla cinsel sohbete girdiğini gördüm şikayet ettik ama cevap alamadık. Mesela sitede özel cinsel soru sormak yasakken bu şahıs, özel soru sordu şikayet ettik, "niyet önemli" dediler kaldırılmadı. Kurallara adminler bile uymamaktadır.

Ayhan
Ayhan

Bunların hepsi taraflı fenomenler ile insanları kayırıyorlar üye olacak kişiler bir kez daha düşünsün kurallar yazdıkları hiçbir şeyi uygulamıyorlar haksızlıklara maruz kalıyoruz söylenecek çok fazla şey var değmez nefes tükenmeye böyle kalitesi düşün bir site için

Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Kadınlar Kulübü Şikayet - Anlaşılamaz Tavırlar

19 Mart 2024 13:54