Elif sonuçtan memnun değil

Yanlış Fiyatlandırma Ve Yetersiz İade Süreci

06 Kasım 2024 12:16

Kardeşim 3 Kasım Pazar akşamı Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesinde bulunan Kırmızı Kedi mağazasından aslında her yerde 180 TL olan kitabı 280 TL vererek (benim banka kartım ile) satın almış. Bildirim gelmedi üzerine kendisine iade etmesini ve internetten almasını söyledim. Kendisi de kitabı iade etmek istemiş ancak 24 saat içerisinde iade alamadıklarını belirtmişler. Bunun üzerine 5 Kasım Salı günü kitabı ben götürdüm. Bu sefer de kasadaki kadın çalışan iade yapamayacaklarını, 1 yıl geçerli kullanım çeki verebileceklerini söyledi. Bunu kabul etmediğimi, üstelik ödemenin benim kartımla yapıldığını ancak satın almanın tarafımca gerçekleşmediğini ve iade istediğimi belirtince kendisi mağaza müdürünü çağırdı. Mağaza müdürü iade talebini kabul etti ancak iade işlemi yapmayı bilmedikleri belliydi. Her iki kasadan da defalarca kez kartımı okutmayı denediler, ilettiğim fişi incelediler, banka uygulamamdan slip atmamı istediler, kendileri de o günün fişlerinden ilgili fişi buldular. Ancak ne yaptılarsa iade işlemini yapamadılar. Bu arada kasa da kadın çalışan sürekli olarak laf sokmaya, 'ısrarla iade istediniz' diye beni suçlamaya ve cevap vermek istediğimde beni susturmaya çalıştı. Sonuç olarak elimden kitap ve fiş alındı. Muhasebeye iletileceği söylendi ancak daha sonra bilgi verilmedi. Elimde ne kitap var ne iade. Genel merkeze ya da müşteri hizmetlerine de telefonla ulaşmak imkansız. Hukuki haklarımı kullanacağım.

Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Kırmızı Kedi Kitap İadesi Kabul Etmiyor

18 Mayıs 2024 04:24