Emel Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Kliniği'nde Acilde Uyuyan ve Dalga Geçen Doktor

16 Ekim 2023 13:31

Emel Mehmet Tarman kadın doğum ve çocuk kliniği'nde *** 13 Ekim sabah saatleri 05:00 civarında çocuğumuzu acil bir şekilde götürdük. İkinci odaya yönlendirdiler girdik oda karanlıktı doktor başka yerden uykulu uykulu geldi odanın ışığını yaktı çocuğum gripti nefes alamıyordu doktor gözünü bile açamıyor suratımıza bakmak yok çocuğa bakmak yok her neyse kağıdı aldık geçtik bende siz ilgilenebilecek misiniz gözünüzü açamıyorsunuz dedim cevap yok.

Her neyse çocuğa ilaç hava vs verildi doktor hanım hemşirelerin yanına geçti bizim tedavimiz bitene kadar öyle güldüler her neyse ellerinde çay bir şey soruyoruz cevap yok. Dr. Hanım çıkıştı ismini kaşeleyip beni istediğiniz yere şikayet edin çocuğunu iyileştirdim dua et dedi ilginç. İsmi dr. ** pratisyen tabip dip. Tes. No: 2510** ve istifa ettiğini belirtti çok yerinde bir karar olmuş. Aslı varsa söylediğinin ben böyle bir doktorun devlet hastanesinde çalışmasından ve bizimle geçtiği dalgadan dolayı utanç duyuyorum. O günün kamera kayıtlarının incelenmesini ve bize yaptığı bu iğrenç ötesi üslubun hesabının sorulmasını istiyorum.

Özel Erdent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği (İstanbul) Ev Mi Klinik Mi Belli Değil Saygısızlık Var

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bağcılar Şafak Hastanesi'nde İhmal Ve Yanlış Tedavi Mağduriyeti

24 Kasım 2024 20:28