03 Eylül 2023 15:13

Karmod Avcılar şubeden 100 m2 gündoğumu prefabrik ev satın aldık. Buraya kadar hiçbir problem yok. Kurumsal ve kaliteli olduğunu bildiğim için karmod'u tercih ettim. Fakat iş montaja gelince tam bir rezalet. En kaliteli ürünü özellikle bu tip bir işte, Kötü montaj ile piyasanın en kötü ürününü satın almış olduk. -lamba camları kırık -ana giriş kapı kasası yamuk montaj -Kırılmış ve yapıştırılarak montaj edilmiş levha duvarlar. Bu kırıklar oldukça çok sayıda mevcut -yamuk montajlı pencereler -çelik dübel atılmamış ana karkas -yerinden oynayan duvar levhaları -sigortalar takılmamış sigorta kutusu yamuk yumuk bir sundurma tavanı (uğraş versen bu kadar berbat olur) -bir de çevreden bol bol naylon ve çöp topladık. Evin içi tam bir çöplük. Çalışan pantolonları bile evin içinde. Bir firma çalıştırdığı insanlara bir hizmet içi eğitim vermez mi? Karmod kurumsallığı müşteri ile montaj ekibini karşı karşıya bırakıyor. Bir denetleme sistemi yok. Montaj ekipleri anlıyorum ki ucuz iş gücü teklifi veren şahıslardan oluşuyor. Bu kalitede bir firmaya yakışmadı. Ben birçok firmayı eleyerek karmod'u seçtim. Şu an için kimseye tavsiye edemem. Fakat firmanın işinin arkasında duracağını düşünüyorum. Resimleri karmod firmasına mail attım burada da paylaşıyorum. Yazımı ve şikayetimi bildirdim. Yarın yüz yüze görüşeceğim. Şikayetimin çözüleceğini umuyorum.

04 Eylül 2023 11:00 (Şikayetten 19 saat sonra)

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Karmod Prefabrik Yapı Sistemleri Karmod Prefabrik Ev Hayal Kırıklığı

26 Mart 2024 17:03

26 Temmuz 2023 17:45
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 20:09
Levent sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 10:43
"Sayın Karmod Yetkilisi; Şikayetvar.com üzerinden açtığım çağrı üzerine, aynı gün içinde beni aradığınız ve sorunumu çözmeye yönelik hızlı aksiyon aldığınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla Levent"

10 Haziran 2023 11:38