15 Eylül 2023 19:33

Karaca mobilya aksesuar Adapazarı Sakarya mağazasından aldığım masa paramparça oldu. Kullanım hatası diyerek suçu bana attılar. Asla ürünlerine sahip çıkmıyorlar. Üzerine beni suçladılar. Kusurlu ürün satarak beni mağdur ettiler. Müşteri ilişkileri ya da memnuniyeti diye bir şey yok. Sadece satana kadar güler yüz gösterip satış sonrası asla yardımcı olmadılar.

15 Eylül 2023 18:11

Karaca mobilya ve aksesuar Adapazarı Sakarya dan aldığım masa paramparça oldu. Kusurlu ürün için firmayı aradığımda hatanın bende olduğunu ve masayı yemek masasını yanlış kullandığımı söylediler. Müşteri ilişkileri diye bir çabaları yok artı sattıkları ürününde arkasında durmuyorlar. Güler yüz ürünü satana kadar.

Ek
Ek

01 Ağustos 2023 20:37

23 Şubat 2024 14:26
Öyküm Tasarım Dekor (Sakarya) Öyküm Tasarım Dekor (Sakarya) Hatalı Ürün, Eksik Ürün
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2025 20:04
Çokal Mobilya Ürün Kalitesizliği Ve İlgisizlik!
Çokal Mobilya Ürün Kalitesizliği Ve İlgisizlik!

Karaca Grup Mobilya Hem Malın Arkasında Durmuyor, Hem Sunta Masayı MDF Diye Pazarlıyor!

01 Haziran 2025 20:28