Cem sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 13:00

Kalefx, yüksek swap ücretleri ve yatırımcıyı bilinçli olarak bilgilendirmemek suretiyle hesabınızın ne olduğunu anlamadan likit hale gelmesine neden oluyor. Tüm paranızı kaybediyorsunuz ve müşteri hizmetlerine sorulduğunda tehditlerle ve yersiz kural ihlali yapıldığı iddia ediliyor. Bu şirket, tamamen insanların cebindeki parayı almak için kurulmuş gibi görünüyor, bu nedenle dikkat etmek gerekiyor.

Cem
Cem
30 Kasım 2023 18:04

Kalefx şirketi müşteri hizmetleri E** hanım beni arayarak tehditkar vari yüksek ses tonuyla swap kesintisi adıyla hesabımdan alınan 772 doları işin içinden çıkamayacağını anladıklarından tarafıma beyanlarında kural ihlali yaptığımı kural ihlalinin ne olduğunu sorduğumda aynı paritade iki farklı pozisyon açtığını söyleyerek haksız ve saçma suçlama da bulunmuştur bu sorunun en kısa sürede düzeltilmesini ve swap kesintilerinin olması gerektiği tutarda çekilip geri kalan kısmının hesabıma iade edilmesini talep ediyorum.

01 Aralık 2023 18:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

Muhammet
09 Haziran 2023 13:55
Kale Fx Yanıltıyor
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
30 Kasım 2023 12:18
İlhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İlhan
05 Eylül 2024 02:12

02 Temmuz 2024 14:24
Umut sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 13:48