Joybet Deneme Bonusu Kuralları Hakkında Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Haksız Para Kesintisi

Erdinç
30 Mayıs 2024 23:14

Sitede Mac başlamadan 3 Mac yaparak deneme bonusu cevrimi tamamlama karşıtlığında 150 TL aldım. Bonusu tamamladım. Kupon tuttu. Kurallarda 3 ihtimalli maçlara oynamamız gerektiği altüst gibi 2 ihtimale oynamamamız gerektiği söylendi. İlk yari ve Mac sonu 3 Mac oynadım tuttu neymiş ilk yari sonucu oynamamam gerekiyormuş. Paraya el koydular. Para önemli değil çok düşük bir meblağ. Araştıran arkadaşlar oynamayın diye hem burda hem Telegram'da paylaşıyorum. Bana ulaşılmaya çalışılmasın boşuna kaldırmayacağım şikayeti.

Atilla

Ali
02 Mart 2024 02:13
Onwin Bahis Deneyimim: Kazançlarım Ve Çekim Sorunları
Onwin Bahis Deneyimim: Kazançlarım Ve Çekim Sorunları
Serday sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Serday
06 Eylül 2023 14:09
Hayri sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hayri
01 Eylül 2023 13:08