Jojobet Hesap Kapatma Ve Silme

3 Aralık 2023 02:209.177

Üyelik silme işlemi yapmak istiyorum. Jojobet yasal olmadığını öğrendim Yazmama rağmen ne geri dönüş yapıldı ne de hesabım silindi tüm bilgilerim Jojobet sanal bahis sitesinde kayıtlı doğacak bütün sorunlardan Jojobet sorumludur. Silme işlemini bir an önce yapılmasını istiyorum. Hesabım silinsin.

13 Şubat 2024 19:03

30 Ocak 2024 17:25 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Müşterimiz ile iletişime geçilmiş olup, gerekli bilgiler detaylı bir şekilde aktarılmıştır. Saygılarımızla Jojobet Ailesi

Harun

Muammer
Jojobet Destek Ekibi Şikayeti

Jojobet DestekEkibi Şikayeti

Fatih
Jojobet 2 Senelik Mağduriyet!

Jojobet 2 SenelikMağduriyet!

Emine