Safa sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 10:14

Jo Malone şirketinden 5 adet Discovery cologne aldım. Özellikle iki kişiye hediye edeceğim için 2 adet sipariş verdim. Tarafıma ulaşan 1 kutu içinde 5x2 ürün vardı. Müşteri hizmetlerini aradım ve şikayette bulundum. Maalesef sipariş verirken tek tek sipariş vermeniz gerektiğinden bahsettiler ve birçok müşterinin bu şekilde hata yaptığını söylediler. Madem öyle Jo Malone ailesi, neden bu ayrıntıyı fark edip internet sayfasında bu bilgiyi açıklamıyorsunuz? Bunu size hiç yakıştıramadım. Ben devamlı alışveriş yapıyorum. Bir kez daha aynı şekilde hediye aldım ve kutusuz, hediye paketsiz bir şekilde tarafıma ulaştı. Yani üçüncüye aynısı olacaksa bu şirketin uluslararası iletişimine geçeceğimden emin olun.

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Jo Malone Koku Seti Kokusuz Çıktı Değişim İçin Mağazaya Gitmekte Zorlanıyorum

17 Haziran 2025 13:00
Aybike sonuçtan hiç memnun değil

Jo Malone Siparişim İki Kez Başarısız Oldu Para İadesi Dışında Çözüm Sunulmadı

10 Haziran 2025 14:03
jo-malone-siparisim-iki-kez-basarisiz-oldu-para-iadesi-disinda-cozum-sunulmadi-4.jpg
jo-malone-siparisim-iki-kez-basarisiz-oldu-para-iadesi-disinda-cozum-sunulmadi-3.jpg
jo-malone-siparisim-iki-kez-basarisiz-oldu-para-iadesi-disinda-cozum-sunulmadi-2.jpg
jo-malone-siparisim-iki-kez-basarisiz-oldu-para-iadesi-disinda-cozum-sunulmadi-1.jpg

07 Şubat 2025 19:56
Derya sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2025 23:46

09 Nisan 2025 15:17