İzzet Coiffeur Pişmanlığı

10 Temmuz 2024 10:10

Saçlarımın sarıları yeşillendiği için isimli kuaföre gitmiştim. Saçlarınız yıpranık ve yanmış cila ve Amerikan şampuanı yapalım fiyatı da 2500 TL dediler. Saç kesimi ne kadar dedim 850 TL deyince ama kahkül yapacağım sadece deyince hallederiz o zaman dedi para konusu kapandı. İşlemim yapılırken laf arasında keratin bakımına ihtiyacınız var denildi, benim onayım olmadan ve keratin bakımının fiyatı verilmeden 2500 TL lik bakımı yapmışlar. Bunu işlem bitince çıkarken söylüyorlar 5500 TL dediler (keratine 2500 eklemiş) ve şaşırarak ödemek zorunda kaldım. Diğer gün gittiğimde 5500 TL'lik ne işlem yaptınız 2500 anlaşmıştık deyince tavırla parayı geri vereyim ben dolandırdım mı sizi 8000 TL'lik işlem ben 5000 aldım diyerek bir de üste çıkmaya çalıştı, o zaman siz verin benim 2500 TL mi diyerek alaycı cevap verdi. Profesyonellikten uzak ve kesinlikle güvenilmez bir kuaför.

09 Temmuz 2024 16:30

Instagramında sombre+keratin+kesim 5000 TL kampanya yapmış 01.07.24 te soruyorum benden cila ve kahkul kesime 2500 diye konuştuk neden 5000 aldınız keratin bakım bilgisi vermeden? Ben hakkımı istiyorum geri dediğimde bu dükkana 100bin kira ödüyorum oraya kampanya koydum size ne sizle mi uğraşacağım nereye şikayet edersen et be tarzında bir işveren olumsuz durumlarda karşınızda bir muhatap yok bilginiz olsun!

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Bobs Etiler Verilen Telafi Sözleri

05 Aralık 2023 11:27
Bobs Etiler Verilen Telafi Sözleri
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan Seren Kaplan Beauty (Samsun) Kampanya Yaptık Ama İstediğim Hizmeti Alamadım

27 Eylül 2023 12:57

Mehmet Eken-Sare Eken Kuaför Kuaförde Beklenmedik Ücretlendirme Ve Hizmet Kalitesi Sorunu

16 Mayıs 2024 22:36

Ahmet Albayrak (Bursa) Yüksek Ve Hesapta Olmayan Ödeme