23 Haziran 2024 03:58

*Şikayet Edilen:* İz Wedding House Pendik Şubesi

*Şikayet Tarihi:* 23.06.2024

*Özet:* İz Wedding House Pendik şubesinden özel dikim olarak r-607 kodlu mavi nişanlık elbisesini 31.500 TL'ye satın aldım. Ancak yaşadığım deneyimler nedeniyle şikayet etmek zorundayım.

1. *Ödeme ve Hizmet Kusurları:* 06.05.2024 tarihinde söz konusu elbise için 3.000 TL kapora ödedim ve 09.05.2024 tarihinde tamamını 28.500 TL olarak kredi kartıyla ödedim. Orada bulunan R**** bey paranın tamamını ödememi diğer türlü gelecek zamlardan kendimi koruyamayacağımı söyledi. 8Haziranda provaya gittiğimde istediğim elbiseyle alakası olmayan bir elbise ile karşılaştım. Sorunu çözmek için kendileri Bursa şubelerinde sadece satış yapıldığını ve şubelerinde elbisenin olduğunu ve getirteceklerini söylediler. Ertesi günü tekrar provaya gittiğimde elbisenin oldukça deforme olduğu ve bedenin bana uygun olmadığı gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldım. Tadilat yapılacağını ve deformelerin ortadan kalkacağına dair söz verdiler. Ancak teslim edilen elbise, sözleşmede belirtilen özelliklerden ve kaliteden uzaktı. (özel dikim yerine 2. El yıpranmış, bedeni olmayan bir elbise teslim edildi.) 28 Haziran tarihinde nişanım olduğu için ve para iadesi alamadığım için deforme elbiseyi almak durumunda kaldım.

2. *Ürün Kalitesi ve İade Talebi:* Elbise üzerindeki dantelin farklılığı ve genel kalite sorunları nedeniyle defalarca kez mağaza yetkilileri ile iletişim kurmama rağmen, sorunlarım çözülmedi. Aldığım ürün özel dikim olmasına rağmen, ikinci el deforme olmuş elbise teslim ettiler. Paramın iadesini talep ettim. Fakat iletişim kurma çabalarım yetersiz kaldı.

3. *Haksız Ticari Uygulamalar:* Satıcı, elbisenin durumunu ve kalitesini yanıltıcı biçimde tanıttı ve tüketici haklarımı ihlal etti. Ürünle ilgili vaatlerini yerine getirmedi ve sağladığı hizmet hakkında doğru bilgi vermedi.

Tuğçe
Tuğçe

Aynı olayı gelinlik versiyonu ile yaşadım seni çok iyi anlıyorum ben dava ettim bu firmayı

Başak sonuçtan hiç memnun değil

İz Wedding House Bağdat Caddesi Gelinlik Hatası

10 Temmuz 2023 13:16
İz Wedding House Bağdat Caddesi Gelinlik Hatası
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Gelinlik Provalarında İlgisizlik Ve Saygısızlık Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

21 Ağustos 2025 23:05
gelinlik-provalarinda-ilgisizlik-ve-saygisizlik-nedeniyle-magduriyet-yasadim-2.jpg
gelinlik-provalarinda-ilgisizlik-ve-saygisizlik-nedeniyle-magduriyet-yasadim-1.jpg

İz Wedding House Pendik Hatalı Gelinlik Teslim

27 Kasım 2023 22:12