İstanbul Üniversitesi Mezuniyetin Sisteme Düşmesi

İstanbul Üniversitesi Mezuniyetin Sisteme Düşmesi
25 Eylül 2024 20:28

3 ders sınavında mezun olduk. Kayıt yenileme 27.09.2024 tarihinde son, bizler mağdur olduk. Mezun sisteme düşmedi, formasyon alacağız. Kayıt olduk. Ücreti yatırdık ama bizim mezun belgemiz sistemde olmadığı için hakkımız gidiyor. 1 yıl bekleyeceğiz, yazık günah bize. Sistemde mezun girmek çok mu zor? Lütfen bize yardımcı olun. Bize çözüm merkezi 5 iş gününde yansır dedi ama tık yok.

26 Eylül 2024 11:21

Mesaj geliyor mezuniyet sisteme düşsün

26 Eylül 2024 06:55

Formasyon alacağız kayıt olduk ücreti yatırdık ama bizim mezun belgemiz sistemde olmadığı için belgemiz eksik. Her şeyiniz ağır bizi rezil ettiğimiz. 3 ders sınavında mezun olduk kayıt yenileme 27.09.2024 tarihinde son bizler mağdur olduk sistemde mezun gözükmüyor çözüm merkezi 1 ile 5 gün dedi ama sonuç yok mezuniyet sisteme düşsün formasyon alacağız belgemiz yok

26 Eylül 2024 06:46

Mezun oldum ama statüde kayıt yenileme ve ücreti çıkıyor formasyon alacağız belgemiz yok sistemde mezun girmek çok mu zor lütfen bir an önce yapın 27 Eylül son gün bizi mağdur ettiniz çözüm bize 1ile 5 dedi hala aynı gözüküyor azufe rezil ettiniz bizi formansyona kayıt oldum ama sizin yüzünüzden 1 yılım gidecek

25 Eylül 2024 20:22

Mezun oldum sistemde yok. Mezun yazısı düşmedi bu kadar zor mu bilgisayar da tıklamak formasyon alacağız belgemiz yok kayıt oldum ücretini yatırdım sadece mezun yazısını vereceğim. 1 yılıma mal olacak yazık değil mi bize kayıt yenileme mesajı geliyor pasif öğrenci gözüküyorum bir an önce mağduriyetimizi giderim mezun bilgisini düşsün sistemde görelim. Muhatap olacağımız kimse yok arıyoruz bekleyin takip edin çözüme yazdık cevap yok

Ceren
Ceren
26 Eylül 2024 11:23

Senin uzatman benim çok şeyi kayıp etmeme neden oluyor koca 1 yıl ne demek formasyon alacağız belgemiz yok

02 Kasım 2024 01:07
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2023 13:23

09 Nisan 2024 23:23
İstanbul Üniversitesi AUZEF Kayıt Param Alındı Dersim Yok
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 11:52
diploma-linki-bir-yildir-acilmadi-cozum-sunulmuyor-2.jpg