Eksik Bilgilendirme Nedeniyle Kayıt İptali Ve Ücret İadesi Talebi

Eksik Bilgilendirme Nedeniyle Kayıt İptali Ve Ücret İadesi Talebi
16 Kasım 2024 02:38

İstanbul Üniversitesi Sivil hava ulaştırma işletmeciliği ön lisans açıköğretime yerleştim. Yerleşme sürecinde okulu arayıp edindiğim bilgilendirmeler doğrultusunda kayıt ücretimi yatırdım ve benim artık aktif üniversite öğrencisi olduğumu söylediler. Bana ekstra yapacağım belge ya da evrak sisteminden bahsetmediler. ( Okul ile görüştüğüm kişiler yetersiz bilgi vermiştir.) Eksik evrak sebebiyle kaydım hemen silinmiş, kaydımın askıya alınması veya dondurulması makulken kaydımın silinmesi uygun görülmüş. Zor şartlar sebebiyle açıktan öğretim yolunu seçmişken üstelik ülkenin sosyal, ekonomik ve güven konusunda yetersiz kaldığı bu dönemde kayıt parasını yatırdığım, derslerime çalıştığım, sınav yerimi seçtiğim bölümüm eksik evrak sebebiyle Üniversite kaydımı silmiş. Konu hakkındaki mağduriyetimi uzun uzun anlatmak isterdim fakat öğrencilerin mağduriyetinin giderilmesini temenni ettiğinizi düşünmüyorum. Kayıt ücretinin tarafıma geri yatırılmasını rica ediyorum. Okuyorsanız eğer gereğinin yapılması konusunda değerli desteklerinizi bekliyor olacağım.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İletişim Eksikliği Ve Bilgilendirme Sorunları

24 Haziran 2025 21:54
iletisim-eksikligi-ve-bilgilendirme-sorunlari-1.jpg

AUZEF Telefonu Açılmıyor

25 Eylül 2024 10:55
AUZEF Telefonu Açılmıyor

10 Eylül 2023 10:14

İstanbul Üniversitesi'nde Kayıt Silme Sonrası Ücret İadesi Sorunu Ve İletişim Eksikliği

11 Haziran 2025 14:57
istanbul-universitesinde-kayit-silme-sonrasi-ucret-iadesi-sorunu-ve-iletisim-eksikligi-3.docx
istanbul-universitesinde-kayit-silme-sonrasi-ucret-iadesi-sorunu-ve-iletisim-eksikligi-2.docx

Kayıt Silme Talebim Reddediliyor Mağduriyet Yaşıyorum

23 Eylül 2025 13:29