Ciddiyetsiz Yaklaşım Ve İlgisizlik Karşısında Hayal Kırıklığı

27 Kasım 2024 14:26

Ücretini ödeyerek muayene olmak istediğim için Romatoloji bölümündeki Prof. Doktorlardan birisine ilk kez randevu aldım. Kronik rahatsızlığımı başından anlatmak ve gidişattan bahsetmek istedim. Sadece asistanıyla münasebet kurabildik. Annem ve benimle öğrenmek için sorduğumuz her soruda bizimle dalga geçer bir tonda konuştu, gülüşmeler, ciddiye almamalar vs. Tavırları hoş değildi. Prof. Doktor ise hastalığımla asla ilgilenmedi, ciddiye almadı ve sanki grip olmuşum da ondan bahsediyorum gibi bir tavır takındı. (Wegener hastasıyım) Zaten Cerrahpaşa'da yaptırdığım kısa zaman öncesine ait tahliller, testler radyoloji görüntülerine bakıp değerlendirmeden aynılarını tekrar yaptırmamı istedi? Şaka gibi elinde var olan belgeleri bile değerlendirmekten bir haberler. İlk kez geldiğimiz için bilmediğimiz şeyler vardı ve öğrenmek adına soru sorunca bize güldüler. 8 senedir bu kronik rahatsızlığımla yaşıyorum ve yeterince konuya hakimim. Gülünecek bir şey göremiyorum kendimde. Bu ciddiyetsizlik ve dalga geçme hali profesörü geçtim yanındaki asistana asla yakışmıyor. Sen kimsin yani? Verdiğim 1300 TL çöpe atılmış gibi oldu. Bir daha asla bu hastaneye adımımı atmayacağım.

Rahime
Rahime

Nasıl aldınız biz alamıyoruz randevu

Banu
Banu

Asistanın adı sabriye mi Acaba

Cerrahpaşa'da Bitmeyen Mücadele Ve Saygısızlık

21 Nisan 2025 09:58
Hasan sonuçtan memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Doktor İlgisizliği!

27 Ocak 2025 15:45