Isla Alaçatı İşletme Yetersizliği Ve Adam Kayırma

23 Temmuz 2024 14:26

Isla Alaçatı işletmesi hakkında şikayet. Geçen akşam oldukça lüks bir arabayla, Smart Casual bir giyime uygun şekilde, önceden bir tanıdık vasıtasıyla rezervasyon talebinde bulunup bu mekana gittik. Kapıda gereksiz bir kalabalıkla karşılaşıp sorguya alındık. Dress code bilgisi talebinde bulunuldu. Hiçbir ön bilgilendirme yapmaksızın 'dress code'dan haberiniz var mı?' dendi. Hayır, haberimiz yok. 6 kişilik başlayan rezervasyonumuzu 8 kişi olarak güncelledik. Ama içeriye ilk giren arkadaşlarımıza 4 kişilik masa verilmiş. Bu arada ilk giren arkadaşlarımız mekana alınıyor. Daha sonrasında aynı araçtan inen 5 kişi kapıda herhangi bir olumsuzluk belirtilmeksizin bekletiliyor. Aynı araçtan 5 kişi indik diye mi alınmadık? Mesela soru işareti 1. Suratımıza bakıyorlar ama herhangi bir yapıcı bildirim yok, soru işareti 2. Ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. İçeriden arkadaşımız geliyor. İçeride bekliyoruz, 'niye gelmiyorsunuz?' deniyor, hala bekletiliyor ve bir açıklama yapılmıyor. Soru işareti 3. Aksine arkadaşıma ağır ithamlarda bulunup 'burada konuşulacak mevzu değil, daha önemli bir olay var' diyorlar. Evet, biz olay nedir bunu da öğrenmek istiyoruz, bu işletmeden. Soru işareti 4. Sonrasında çalışanlara nasıl bir araçla mekana geldiğimiz soruluyor ve Range Rover marka araçla geldiğimiz bilgisi verildiğinde 'biraz sizleri bekleteceğiz' deyip içeriye bilgiyi veriyorlar, soru işareti 5. Şey mi demek bu, 'merhabalar, sınıf ayrımına hoş geldiniz, Range Rover ile bunlar para bırakır? Tanıdıkları yok ama para kapıyı açar mı?' dediniz? Bu millet bunu hak etmiyor, bu millet böyle sınıf ayrımını hak etmiyor. Benim ülkemin bu konuda bana ve arkadaşlarıma destek olmasını ümit ediyorum. Hoş bir durum değil, kim olsa böyle bir durumda kalmak istemez. Özellikle bir karşılığında bir açıklama belirtilmiyorsa. Elbette bu tarz vasat ötesi işletmeye girmedik. Hepimiz okumuş, belli seviyelerde insanlarız, neye göre alınmadık ve ne tarz bir kıyaslama ile diğer kalitesizlikler yapıldı, görmek istiyoruz. Bu tarz işletmeler Türkiye'yi turizmde geri plana atıyor ve sezonluk olarak kalmaya devam ediyor. İşletmeden yazılı ve görselli olarak sebep belirten bir karşılık bekliyoruz. Acil soruşturulması gereken bir işletme. Çalışma Bakanlığı acil göreve bekleniyorsunuz. Lezzetin önüne hizmet kalitesizliği geçiyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Isla Alaçatı adlı işletmenin tüm kuruluşlar tarafından denetlenmesi ve giden insanların yorumlarının alınmasını da talep ediyorum. Telefon görüşmelerimize ulaşabilirsiniz.

Umut
Umut

Takma paşam geçer, atlatacaksın derin nefes al evet şimdi ver, bak geçti

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Isla Alaçatı Rezervasyonlu Müşteriye Haksız Muamele Ve Keyfi Uygulamalar!

08 Ağustos 2024 02:10
Mücahid sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Karmaşası ve Masa Seçimi Sorunu

Mücahid
08 Ekim 2024 18:44
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Sonrası Giyim Tarzı Nedeniyle Aşağılanma Ve Kapıdan Geri Çevrilme

08 Ağustos 2025 00:16