Erkan sonuçtan hiç memnun değil

KFC Şubesindeki Sorumsuzluk Ve Lezzet Sorunları

01 Kasım 2024 10:45

GOP TEM konutları yakınında yeni açılan KFC ile ilgili yeter artık derecesinde şikayetimiz var. Ben ömrümde böyle bir KFC görmedim. Evimizin yakınında açılan KFC için çok sevinmiştik. Ancak burada satılan ürünler oldukça kötü, diğer KFC şubelerinden yediğimiz lezzet burada yok. Çalışanlar sorumsuz ve müdür olarak atadığınız kişi bence orada paspasçı bile olamaz. Dün akşam son kez paket servisimi aldım. 7 acılı kemiksiz menü ve 12 hot shot paket alıp eve geldim. Ve içinden patates çıkmadı. Şaşırdık mı? Hayır! Çünkü bu ilk defa olmuyor. Paketin içinden çıkan hot shotlar çok sert ve çocuklar yine yiyemedi, kurumuştu. Acılı kemiksizler de hot shotları aratmıyor, kurumuş ve lezzetsizdi. Siz bu şubeyi açmışsınız ama kontrol etmiyor musunuz? Sanırım Popeyes'e geri döneceğiz. Dün akşam 4443555 müşteri hizmetlerini aradım, bu da son kez. Derdimi anlattım, şube müdürü ile görüşeceğim ve sizi aramasını sağlayacağım dediler, ne arayan var ne soran. Şaşırdık mı? Yine kocaman bir hayır. Paketin içine sürekli eksik ürün koymanın hiçbir mazereti olamaz. Bu arada siparişimi verirken tek başımaydım, ne arkamda ne önümde bekleyen kimse yoktu. Yani eksik ürünler yoğunluktan değil, beyinsel ve çalışsal bir problemleri var.

01 Kasım 2024 13:46 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli müşterimiz, 30526812 nolu şikayetiniz için kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza ulaşılamamıştır. Diğer tüm öneri ve talepleriniz ile ilgili bize ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla KFC müşteri hizmetleri

02 Kasım 2024 14:02
Erkan
Erkan
05 Kasım 2024 09:11

Bırakın Allah aşkına. Aramışsınız ulaşamamışsanız ulaşana kadar arayacaksınız. Biz artık KFC ye gitmiyoruz, gidenlerle de yaşadıklarımızı paylaşıyoruz. Hiç sıra olmayan bir yerde pakete koyacağı 3 ürünün tekini koymayı defalarca unutan bir şube için ne diye arıyorsunuz merak ediyorum. Ürünlerin hepsi çok kötü diğer şubeleriniz gibi değil. 12 li hot shot alıp hepsini çöpe attığım 2 kere oldu ama 3 olmayacak.

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 21:08
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 16:20
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 21:31

30 Ağustos 2023 21:41
KFC Gaziemir Şube Yine Eksik Ve Bayat Ürün Yolladı!
KFC Gaziemir Şube Yine Eksik Ve Bayat Ürün Yolladı!

KFC'den Bayat ve Eksik Ürünler, Hijyen Sıfır

02 Ekim 2024 16:42