Berivan sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Ürün Bize Sattıktan Sonraki İlgisizlikleri

Berivan
02 Eylül 2024 14:26

Mart 2024 ayında Apple 15 Plus aldım ve kasko yaptırdım. Telefonu aldığım ilk günden beri sorun yaşıyorum. Mağazaya defalarca gittim, ilgilenmediler. Telefonu aldıktan bir iki gün sonra mağazaya gittim, sorunları anlattım, servise gönderin biz bir şey yapamayız dediler. Telefonun çok çabuk şarjı bitiyor ve aşırı ısınıyor, iki defa servise gitti sonuç almadım. En son da tamamen telefonum dondu, şimdi yine serviste. Daha ilk günde bu şikayetleri söyledim. Amaçları bize ürün satmak, kasko için de o kadar şey dediler. Yaptım ama boş, mağazaya bir sorun ile gittiğiniz zaman hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar.

12 Eylül 2024 14:23

02.03.2024 tarihinde Mersin Forum AVM Media Markt mağazasından 15 Plus Apple bir telefon ve şarj aleti satın aldım. Telefona kasko yaptırdım. Ürünü kullandıktan bir iki gün içerisinde telefon şarjının normal standartlara göre daha çabuk bittiğin fark ettim. Telefon aynı zamanda aşırı ısınmaktaydı biraz da donma oluyordu Media Markt’e gidip bu sorun dile getirdiğim zaman ürünün yeni olduğunu ve zamanla düzeleceğin söylediler. Daha sonra bir hafta daha kullandım ve aynı sorunlar devam ediyordu. Telefonu fazla kullanmadığım halde şarjı bitiyor ve tekrar şarja katmak zorunda kalıyordum. Kamere netlik sorunu vardı ve hızlı odaklanamıyordu. Hızlı bir şekilde tekrar mağazanıza gidip bu sorun dile getirdim ve yardımcı olunmadı. Bana servise telefonu göndermem gerektiğini ve kendilerinin ilgilenmediğin söylediler. 15 günlük yasal surecin olmadığını iade veya da değişim olmadığını söylediler. Oysa kullanmadığım bir ürünü sattın alırken sorunlu olduğunu nereden bilebilirim ki. Mağaza yetkileri ile görüşmek istedim ama kendileri bunu kabul etmedi. Toplantıda olduğunu söylediler sonra geldiğimde namazda olduğunu bir dahaki gidişimde mağazada olmadığını söylediler. Defalarca gittim yardımcı olunmadı. 31.03.2024 tarihinde ürünümü medya markete servise göndermeleri için teslim etim. Herhangi bir sorun rastlanmadı diye ürün bana tekrar geldi. Ve telefonda herhangi bir düzelme yoktu. En son telefonum tamamen hiçbir şekilde açılmadı dondu içindeki bilgileri bile almadım 28.08.2024 tarihinde telefonu tekrar servise gönderdim ve kesinlikle iade talep ettim. Bugün 12.09.2024 tarih bana gelen mesajda cihazın işlemlerinin tamamlandığı söylenildi firma bile beli değil Ben telefonumu ikinci defadır servise gönderiyorum ve sonuç alamıyorum günlerce telefonsuz kalıyorum yedek telefon bile verilmiyor

30 Ocak 2025 17:32

Ceren
26 Haziran 2024 21:25

Kübra
29 Mart 2024 15:31
Nazik sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 15 Plus Isınma Ve Şarj Problemi

Nazik