07 Nisan 2024 14:43

iPhone 13 Pro Max telefonum son güncellemesinden sonra (17.4.1) kamerasında donukluk, hatta çoğu zaman siyah ekran çıkıyor. Arka kamera kesinlikle görünmüyor; ön kamera açıldığında ise arkaya geçerken telefonda donma yaşanıyor. Bu durumda ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Yorumlar (9)

Melike

Merhaba iOS 18 güncellemesinden sonra yurt dışı 15 Pro Max cihazımda ön kamerada aynı hatayı alıyorum acaba bir çözüm bulabildiniz mi?

Defne

Bende bu sorunu yaşadıktan sonra servise gönderdim Apple destek uygulamasından size en yakın yetkili merkezi kontrol edebilirsiniz. Benim telefonum yurt dışıydı bu yüzden merkez Apple garantisine girmiyordu. Apple yetkili servisine gittim garantinin dolmasına 2 gün kalmıştı. 3 gün gitti geldi falan ücretsiz hallettiler ama bence yazılımsal bir problem değil. Sizde garantisi varsa servise gönderin

Maalesef bulamadım

Defne

Aynı şeyi şu an bende yaşıyorum telefon 14 Pro max birkaç gün önce güncelleme yaptım FaceTime uygulamasında problem yaşadım ama şu an arka kamera komple karanlık hiçbir şey açılmıyor. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Melike

Benim telefonum da yurt dışı ama Apple servisi faturası olmadığı için bir işlem yapamayacaklarını söyledi öylece kaldım şu an, cihazı aldığımız kişi de güncellemeyle alakalı olduğunu söylemiş yurt dışı cihazlarda servis destek veriyor mu peki

Maalesef bulamadım siz?

Saime
Saime

Bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorun ben de de var servise de gönderdim hir sorun olmadığını söylediler. Fakat gene oldu

Maalesef bulamadım siz?

Defne

Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm buldunuz mu?

Aziz sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 21:30

iPhone 13 Ön Kameram Çalışmıyor