Erdem sonuçtan hiç memnun değil

İos 18 Güncellemesi Sonrası Kamera Sorunları

28 Aralık 2024 07:33

İOS 18 güncellemesinden sonra ön kamera çalışmamaya başladı. 18.2 den sonra 2 kamera da gitti herhangi bir hasar düşme gibi bir durum yok arka kamera geliyor. Ön kamerayı açmayı denediğimde arka kamerada donuyor ve çalışmıyor. Yazılımsal olduğunu düşüyorum benimle aynı sorunu yaşayan var mı veya bu konuda bilgili olan

profile profile profile
28 Aralık 2024 07:36

Şimdi de kamera değiştirmeye basında arka kameradan arka kameraya geçiyor.

Yorumlar (7)

Cemile
Cemile

Bende de aynı sorunu yaşıyorum. Arka kamera açılmıyor. Ancak whats app den foto çekince iki kamerada rahatlıkla çalışıyor

Bende benzer sorun oluştu arka kameram çalışıyor ama ön kameraya geçerken donuyor. Hiçbir uygulamada ön kameramı açamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım sorunun donanımsal olduğunu ve servise götürmem gerektiğini söylediler.

Ümit
Ümit

Bizde de 2 telefonu 18.3 e yükselttik eşiminki 0.5x zoom kameranın biri bilinmeyen parça hatası versi çalışmıyor hep güncelleme sonrasınolan şeyler iPhone pişmanlık olduğunu anladım maalesef bir daha asla almam

Denis

Bende ön kameradan ön kameraya geçiyor, bir de flaş çalışmıyor

İp 12 söylediklerinizin aynısını yaşıyorum

Gokhan

Ben yeniden başlatma durmaya zorlama fiziksel tuşla resetleme her şeyi yaptım düzelmedi. Desteği aradım güya bir rapor gönderdi telefona donanımsalmış yani kamera bozulmuş kendi kendine durduğu yerde. O raporu da kendileri görebiliyormuş sadece ne hikmetse. Servise gidip göstereceğim resetle falan düzelirse düzeldi yoksa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

Denis

Bende ip 12 aynı sorunları yaşıyorum,1 yıldır iOS 17.41 kullanıyordum, dedim artık 18 geçeyim, geçmez olaydım. Arka kameraya geçiş yapamıyorum, direkt ön kameraya atıyor, bir de flaş çalışıyor gibi gözüküyor ama ışık vermiyor nasıl çözeceğiz bu işi

iPhone 15 Pro Max Ön Kamera Sorunu

İsra
28 Temmuz 2025 14:01

İos 18 Güncellemesi Sonrası Kamera Sorunu

Derya
11 Kasım 2024 17:49
Kader sonuçtan hiç memnun değil

İos 18.2 Güncellemesi Sonrası Performans Sorunları

Kader