30 Haziran 2024 01:08

Instagram hesabım hedef gösterilerek bir kişi sanırım hakkımda asılsız bir şikayette bulunmuş. Farklı birisi beni Instagram üzerinden uyardı. Ben yanlış bir gönderi paylaşmadım. Sayfaya üye olamadığım için şikayeti göremiyorum. Desteğinizi rica ediyorum. Bana gelen mesaj şu şekilde:

Şikayet Yardım Merkezi

Merhaba Sayın Kullanıcı,

Hesabınızdaki bir gönderi şikayet edilip sayfamızda paylaşılmıştır. Kullanıcı adınızla girip hakkınızda video oluşturulmuştur. Eğer bunu yapan siz değilseniz, lütfen gönderi ve videoyu kaldırınız. Aksi takdirde Instagram destek kanalı ile görüşüp hesabınızın 24 saat içerisinde kapatılması için uzlaşma sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkürler.

Form: https://h-s*******oz

Gönderi ve videoyu kaldırmak için forma girip adınıza olan şikayetlere giriş yaparak şikayetleri görüp gönderi ve videoyu kaldırabilirsiniz.

Şikayet Yardım Merkezi Support Account
ıd: 715824033

Şikayetin silinmesini sizlerden talep ederim.

profile profile

Aykut
Aykut

Aynı mesajlar bana da geldi. Bunun aslı astarı nedir? Ben Instagram'da neredeyse hiç paylaşım yapmayan birisiyim. Bu mesajlar Instagram uygulamasından geliyor ve Instagram yönetimi bu konuda neden hiçbir şey yapmıyor?

Songul
Songul

Sorun çözüldü mü aynı mesaj bugün bana da geldi

Bekar
Bekar

Merhaba Ayşe Hanım aynı mesaj bana da gelmiş. Ben linke tıklamadım. Bulabildiniz mi bir şey ya da bir şey yaptınız mı? Ben spam olduğunu düşünüyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Asılsız İftira
11 Takipçi