Instagram Çekiliş Melek Prefabrik Ve Prefabrik Ailesi Şikayeti

09 Kasım 2024 00:52

Instagram da bulunan melek prefabrik sayfası bir çekiliş olacağını duyurdu sadece mesaj olarak katildim yazmanız yeterli diye bende 07 kasim 2024 tarihinde katildim yazıp bekledim 08 kasim 2024 tarihinde bana çekiliş ile iPhone 14 promax cihazının bana çıktığı mesaj ile iletildi ve akabinde bende 530 TL gumruk vergisi ve adıma fatura olacağı için ING Bank ertan bozdag ismine havale yapmam ve dekontu WhatsApp üzerinden verilen numaraya göndermem söylendi bende 530 TL verilen isim ve IBAN a havale edip dekontu verilen numaraya gönderdim ve yine mesaj yoluyla bende IMEI kayıt ücreti 6090 TL aynı hesaba geri iade yapılmak üzere havale etmem söylendi bende çekiliş hakkımın feshini ve gönderdiğim 530 TL nin tekrar hesabıma iadesini istedim beni WhatsApp üzerinden arayarak ikna etmeye çalışmalarına rağmen ben iptal etmek istediğimi bildirdim lakin bana cayma hakkı ve yapılan. Masrafları ve dosta ücreti olarak toplam 100 000 in üzerinde ücret talep ettiler ve hukuki yollara başvuracaklarını söylediler havale olarak 530 TL iadesini ve mağduriyetimin giderilmesi adına çekiliş ile çıkan iPhone 14 promax cihazının tarafıma verilmesini talep ediyorum.

Babürşah
Babürşah
13 Kasım 2024 07:48

Bahsi gecen şikayet edilen firma Instagram ismini Pınar prefabrik olarak değiştirmiş tir sanırım her çekiliş öncesi değiştiriyor

24 Kasım 2024 19:39

10 Kasım 2024 14:30