İkra 27 Evden Eve Nakliyat Şikayeti

17 Ekim 2024 20:45

İkra27 evden eve nakliyat firması ile Gaziantep'ten Samsun'a evim taşınacaktı. Anlaşmamız toplam 20 bin tl. 10 bin tl yüklenince 10 bin tl de eşyam yerleştirilince ödeyecektim. 750 TL Sigorta parası da ödedim Ne hikmetse taşınacağım gün cenazeleri ve adliye işleri varmış. Kimlik bilgilerimi aldılar sigorta için. Paranın hepsini paketleme yapan arkadaşa öde dediler.

Anlaşma öyle değil dediysem de dinlemediler. Ama ben güvenemediğim için 15 verdim. 3500 TL yi kamyoncuya verdiler. Kalanı inince dedim. 5 bin tl de dışarıdan yük taşıyan kamyoncuya verdim onunla anlaşmışlar. Sözde indirmeye Samsun'da işçileri varmış. Yalan söylüyorlar.

Ne numara verdiler ne de işçileri geldi. Belki yüz defa aradım. Telefonumu bile açmadılar. Kendim indirmek için dışarıdan adam bulup toplam beş kişi taşıdık. Sigorta yapmadılar. Fatura kesmediler. Telefona bakmıyorlar. Böyle bir firmaya ne derseniz deyin artık. Ben herkesin vicdanına bırakıyorum. Hakkımı da Kesinlikle helal etmiyorum. Yaşadığım stres ve yorgunluk mahvetti beni.

Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 19:33
Nur sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 12:34
Hürtaş Taşınma Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Eşyalarımın Zarar Görmesi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 10:30
Esra sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 14:58