İData Vize Başvurusu Belirsizliği Ve Uçuş Stresi

20 Ekim 2024 12:45

07 Ağustos'ta üç kişi başvuru yaptık. Kızım, eşim ve ben Almanya için aylar geçti. Haber yok, uçuşumuz 16 Kasım'da. Çok az zaman kaldı, yani anlamadığım başvuru tarihine göre değil de uçuş tarihine göre mi bakma sıralaması var? Bizden sonra başvuran ve uçuşu yakın olan tanıdıklarımızın vizesi çıktı.

Yorumlar (26)

Haber var mi Kübra hanim

Bugün geldi pasaportlar 13 maddeden red vermişler

Hayır uçuş 15i güya sizinkinden haber var mı

Şikayeti Çözüldü

Tabi ki ne kadar yakin olursa bilet fiyatları o kadar pahalı oluyor bir de

Şikayeti Çözüldü

Aynen inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

İnşallah cnm

Şikayeti Çözüldü

Sanırım onu ben de okumuştum ama orada konsolosluktan biri gecen hafta pazartesi 25 inde uçuşu olanlara bakılacak demiş ama hala 20 uçuşu olup bekleyen bile var

Gozde
Gozde

Benim uçuşum 25i ama gelmedi :( siz nereden bilgi alıyorsunuz konsolosluğa ulaşamıyorum ben

Kübra

İnşallah hizlanirda uçuş tarihlerine yetişir ben bileti pegasstan on rezervasyon şeklinde aldım uçuşum yanma gibi bir derdm yok ama ona göre bilet bakilcak sonuçta

Şikayeti Çözüldü

01.11 de büyük ihtimalle Alman konsolosluğu tatil olur resmi tatil o gün Almanya da. Ya bir gün önce haber gelir, ya da Pazartesine kalır sonuçlar.

Kübra

Yani bir an önce çıkışında artık ona göre ayarlıyor insan kendini

Şikayeti Çözüldü

Ku gu aramızda bir ay var size sonuç gelmediyse bize nasıl gelecek ya da uçuş tarihi mi baz alınıyor ki acaba

Kübra

Ya ben burda birkaç kişide şey okumuştum uçuş tarihi şu olanlara bakılacakmış cevap gelecekmiş falan diye tam yazıyı hatırlamıyorum gene vize şikayetleri arasındaydı eğer öyleyse uçuş tarihini baz aliyrda olabilirler

08.10.2024 te vize için belgelerimizi teslim etmiştik

Biz 07.09

Caner
Caner

Merhaba, ben 1 ağustosta başvurdum ve o tarihten beri randevusu ataması bekliyorum. 6 aralıkta seyahatim ama görünüşe göre yanacak gibi

Kübra

Bizim randevu ataması iki buçuk ay sürmüştü zaten bugün bile çıksa yetişmez büyük bir ihtimal uzun bir sürede pasaport teslimi beklersiniz bizim gibi

Edabahattin

İnş. Gelirde yazarım ama şu an hiçbir gelişme yok maalesef sizin başvuru numaranız kaçtı acaba

Bizim 3576614 başvuru numaramız sizden sonra Edabahattin

Pardon "08.11.2024 seyahat tarihi" yanlış yazmışım

Kübra

Herhangi bir gelişme var mı acaba

Ne zaman başvuru yaptınız

Edabahattin

Sizin başvurunuz ziyaret vizesi mi yoksa turistik mi acaba bizim de 01.11.24 daha sonuç gelmedi

Kübra

Aile Ziyareti daha önceden de tek ben iki kere gitmiştim 2018 2019 da böyle uzun sürmemişti bir haber gelirse buradan bildiririm inşallah

Şikayeti Çözüldü

Selam bizim de 8.10 seyahat tarihi biz de beklemedeyiz. Aile ziyareti bu arada. Haber gelirse yazar mısınız lütfen.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
21 Takipçi

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
16 Aralık 2024 18:13

07 Kasım 2023 11:18

IDATA-Almanya Vize Sonuçlanmaması- (1.5 Ay Oldu)

Ceren
12 Ekim 2023 08:51