iData Ulusal Vize Randevu Talebimiz Aciliyet İçeriyor!

02 Aralık 2023 19:17

iData üzerinden 25 Ekim'de randevu talebimiz alındı. 37 gün oldu. Burada yazılan şikayetlere bakılırsa henüz erken belki fakat eşimin çalışacağı firma 2 Şubat işe başlama tarihi verdi. Aslında 1 Ocak idi fakat süreç uzar ihtimaliyle ertelediler. Bir an önce sürecin başlamasını ve ilerlemesini talep ediyoruz. iData PNR numaralarımız: IDT9CD4GS8U, IDTCPKLB0X3, IDTZU5I8GWH.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Beyza

Derya hanım, Kevser hanım sizlerde bir gelişme var mı?

Evet buraya yazdıktan birkaç gün sonra tarihimiz geldi. 23 Ocak

Önder
Önder

Merhabalar. İstanbul Gayrettepe şubesi üzerinden 23.10.2023 tarihinde 11f-Mavi Kart için Ulusal Vize başvurusunda bulunmuştum. 13.12.2023 tarihinde randevu atamamın gerçekleştiğine dair mail aldım. Randevu tarihim 22.01.2024 olarak belirlenmiş. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim.

Teşekkürler hayırlı olsun

Kevser
Kevser

Derya hanım merhaba başvuru tarihim 31.10.23 bende sürekli sorgulama yapıyorum fakat tarafıma henüz bir dönüş yok sizlerde gelişme var mı?

Derya

Buraya yazdıktan sonra geldi bizim tarih. 23 Ocak.

Beyza

Ben de 8 Kasımda başvuru yaptım, aynı durumdayım. Randevu tarihiniz atanınca haber verebilir misiniz? Ben de haber veririm.

Demet
Demet

Merhaba bende 13.10.2023 tarihinde başvuru yaptım ulusal bize dil okulu henüz bir atama söz konusu değil

Derya

Tabi ki. Buradan durumu bildiririm. Umarım olumlu bir dönüş yaparlar. Siz de şikayet oluşturun yine de burada PNR numaranızla. Ve ıdata İstanbul merkezine de mail attım ben. Bakalım ne olacak.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Ulusal Vize Ataması
2 Takipçi
İData Ulusal Vize Randevusu

Emre
03 Ocak 2024 13:04
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
27 Ocak 2025 00:55
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
07 Aralık 2023 16:05