Hasna sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Staria 2023 Model Üre Sistemi Uyarı

05 Ağustos 2024 18:30

Aracımız Staria 0 km,
5 bin yürüdük. Önce AdBlue uyarı verdi, ama ortalama 2400 km yazıyor, 200 km sonra, Üre sistem uyarı verdi. Servis aldı ama hala arıza teşhisi yapılmamış, net cevabı yok. Biz tatile geldik ve araçsız kaldık. İkame araç vermiyorlar. Her yere bildirdik fakat kimse. Et bir şekilde cevap vermiyor. Müşteri memnuniyeti nasıl olur böyle durumlarda?

profile profile
06 Ağustos 2024 07:56 (Şikayetten 13 saat sonra)
Hasna
Hasna
06 Ağustos 2024 08:51

Dönüş için teşekkürler, fakat yükarıdaki adımlar hepsini yaptık, ve hukuki işlemi başlatacağız. İkame araç vermeyen bir marka özellikle staria gibi bir model araç hiç döşünemiyoruz.

Nedret sonuçtan memnun

Sıfır Kilometre Hyundai Staria İle Tatilde Yolda Kalmak

28 Haziran 2025 12:31
"On beş gün serviste incelenen aracım Hyundai üst yönetiminin yakın takip ve ilgilenmesiyle yaşanan olumsuzluğun hibrit bataryasının hava kanallarının kağıt paspasla kapanmasından dolayı batarya sıcaklığının elli dereceyi geçmesi nedeniyle ortaya çıktığı rapor edildi ve ben bu sürenin sonunda aracımı aldım, şu an hiçbir sorun olmaksızın kullanıyorum. Benim karşılaştığım sorun Hyundai markası ya da Staria Hybrid aracımla ilgili değil, böyle bir durumda müşteri hizmetlerinin inanılmaz yetersizliği ve beceriksizliği ve özellikle de Denizli Turkuaz bayisi servis müdürünün (servis çalışanlarını tenzih ederim) rakip firmaların adamı Hyundai'de çalışsa Hyundai markasından ancak bu kadar nefret ettirebilir davranış, tarz ve konuşma bozukluğu idi. İki çocuk yaşlı anne ve eşimle aracım yolda bozulsa ve ben el kaldırıp yolda birilerinden yardım isteseydim vallahi bu adamdan bin kat daha fazla insanlık görürdüm. Bu kadar dünya markası olup bu kadar teknolojinin içerildiği milyarlarca dolarlık yatırımların idaresini nasıl bu kadar yetersiz, ilgisiz ve müşteriye resmen savaş ve çatışma psikolojisiyle davranan kişilere veriyorlar hala bunu anlamaya çalışıyorum. Sonradan sürece dahil olup, olması gerektiği gibi bir kurumsal yapıdan beklenenleri çok güzel veren ve eğer tanıma fırsatım olmasaydı bir daha bu markanın önünden geçememeye yemin etmiş olan benim fikirlerimi değiştiren ve çok sevdiğim aracımdan ayrılmama engel olan U**** ve C**** Beylere çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda kendi sahip oldukları vizyon ve anlayışı, problem çözme kabiliyetini bütün Hyundai servislerinde de görebiliriz."
sifir-kilometre-hyundai-staria-ile-tatilde-yolda-kalmak-1.pdf
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Aracımın Arızası Sonrası Mağduriyetim Ve Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

24 Haziran 2025 00:33
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Araç Garanti Desteği Hayal Kırıklığı

05 Nisan 2025 21:11
Tamer sonuçtan çok memnun

Yeni Hyundai'de Ad Blue Arızası Ve İkame Araç Sorunu

03 Mayıs 2024 21:58
"Süreç içerisinde müşteri ilişkileri uzmanı ayhan acar başta olmak üzere genel müdür seda içten taymez, satış müdürü emrah ünlü ve servis müdürü selcuk ocak vermiş olduğu hizmet için teşekkür ederim."
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Staria Servis Süreci Mağduriyeti

27 Şubat 2025 09:00