Gülsüm sonuçtan memnun değil

Kırıkkale Podium Hummel Mağazası Değişimde Yardımcı Olmadılar

Gülsüm
24 Mart 2024 02:31

Kırıkkale Podium Hummel mağazasından yaklaşık bir ay önce indirimde alışveriş yaptık. Aldığımız eşofman takımı ve üst giysi ilk kullanımda tüylenme yaptı. Mağazaya giderek sorunu anlattık ve incelemeye gönderilen eşofman takımına red, üst giysiye ise değişim kararı verildi. İlk aldığımız fiyata eşdeğer bir ürün bulamadığımız ve yüksek meblağlar ödemek istemediğimiz için aynı ürünle değişim talep ettik. Talebimiz kabul edilmedi. Eski ürünümüzü geri almak istediğimizi belirttik. Garanti kapsamında incelemeye alınan ürün için değişim yapılacağı ve üstüne bir miktar ücret ödeneceği söylendi. Bir ay içerisinde değişim gerçekleştirmek istediğimizde ise ürünün mağazada kalacağı ve herhangi bir iade işlemi yapılmayacağı belirtildi. Ödemesi yapılan ve sorunlu olduğu onaylanan ürün için ne eski ürünümüzü geri verdiler ne de aynı ürünle değişimi kabul ettiler. Mağazanın franchise olduğunu ve bu durumun mağazanın kendi kuralları çerçevesinde olduğunu ifade ettiler. Hummel gibi ünlü bir markanın mağazasında bu kadar katı kuralların uygulanması yakışık almıyor. Sevdiğimiz ve güvendiğimiz bir markadan bu şekilde uzaklaştırıldığımız için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Konuyla ilgili gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

25 Mart 2024 11:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Abdülkadir
20 Mart 2024 11:42
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
13 Mayıs 2024 14:02
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
07 Aralık 2023 12:13
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
24 Şubat 2025 15:11
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 21:39
Hummel Marka Eşofmanda Pamuklanma