Bursa Honda Duran Kardeşler Müşteriyi Mağdur Ediyor.

30 Mayıs 2024 19:55

Kısa süre önce Honda CBR 125R marka motosikletimi Bursa'da bulunan Honda Duran Kardeşler servisine elektrik aksamıyla ilgili bir sorun nedeniyle tamir için bıraktım. Sağ kütük kablolarında kopukluk olduğunu ve tamir edildiğini, deponun altına bakıldığını (deponun kaldırıldığını) söylemişlerdi. Bugün işe gideceğim sırada motorun marşına bastığım anda depo altından çeşmeden akar gibi benzin akıttı. Tamir sırasında benzin hortumu muhtemelen gevşemiş ve eksik kontrol ettiklerinden dolayı, sorun benzin olduğu için müdahale etmedim, yine mağdur oldum. Servisi aradım, motor marşta benzin akıtıyor, önceki tamir sürecinde gevşemiş olabilir. Motoru hareket ettirmeyip, birini gönderip sorunu çözün diye talepte bulundum. Ancak telefonla görüştüğüm şahıs, o sorunun bizimle alakası yok, bu yeni bir sorun, motoru servise getirin, kontrol edelim şeklinde bana mağduriyetimin kendi yaptıkları hata olmadığını belirterek benzin akıtan motoru servise götürmemi istediler. Dalga geçer gibi cevaplar vererek müşteriyi kaale almadıklarını göstermiş oldular. Bu ilk yaşadığım sorun değil, daha önce de motor kısmında yaşanan mekanik bir sorundan dolayı haftalarca motoru servis parkında yatırdılar, 1 aydan fazla süre arıza tespiti ve tamir işlemi yapamayıp beni mağdur etmişlerdi. Tamir işlemi yapıldıktan sonra bile bakım için gittiğimde motora bakım yapmayıp elimiz dolu diyerek motoru sürekli servise bırakmamı istediler. İlk başta anlattığım şikayet yüzünden bugün işime geç kaldım, motor benzin akıtır şekilde evin önünde yatıyor. Bu kadar sorun yaşatan bir firmayı Bursa'da kimseye önermiyorum. İşlerini iyi yapmadıkları gibi, çıkabilecek bir sorunda da yaptıklarının arkasında durmayan, sürekli müşteriye mağduriyet yaşatan bir firmadır. Bununla alakalı mağduriyetim giderilmezse mahkeme yoluyla tüm zararlarım için maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Bursa Duran Kardeşler Honda servisine duyurulur.

Ercan
Ercan
31 Mayıs 2024 19:29

Yaşadığım Olaydan sonra aynı gün arkadaşım beni işe bırakırken, Honda Türkiye müşteri hizmetlerine durumu anlatıp mağduriyetimi belirtip sorunun çözülmesini, markanın adını bu şekilde lekelememelerini belirttim. Aksi takdirde haklarımı başka yollarla arayacağımı belirttim. Talebimi dikkate alarak bayiye durumla ilgili şikayetimi bildirip bana dönüş yapılacağı söylendi, ertesi sabah iş dönüşü Duran kardeşler servisinden arandım. Olması gerekeni yapmaya karar verdiklerini anladım. Motoru güvenli bir şekilde servise taşıyıp, sorununa bakıp, benim anlattığım şikayeti doğru bulup, benzin hortumunu tutan klipsin çıkmış olduğunu görüp yerine takarak motorumu teslim ettiler. Şu an sorunum çözülmüştür. Ancak sorunumun çözülebilmesi için beni bu kadar uğraştırmaları hiç hoş değildi. Umarım bundan sonra yaptıkları çalışmalardan doğabilecek küçük ya da büyük sorunların arkasında durup kimseyi tehlikeye atmazlar.

03 Mayıs 2025 17:33
Garantili Motorda Sürekli Arıza, Servis Sorunu Çözmüyor
Garantili Motorda Sürekli Arıza, Servis Sorunu Çözmüyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2025 23:12

16 Şubat 2024 16:33
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 23:08
Saffet sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 21:57